Po bouřlivém rozvodu s tenistou Lukášem Rosolem (35) se nějaký čas tetelila v náruči ženatého policisty, pak chvíli randila s porotcem kulinářské show MasterChef Přemkem Forejtem (33) a nyní je Michaela Ochotská oficiálně sama. 

A tak všechny překvapila společnou fotkou s Adamem Vojtěchem, který se v pondělí vzdal funkce ministra zdravotnictví a jehož nástupcem se stal  Roman Prymula (56). 

VIDEO: Těhotná Míša Ochotská: Přibrala už 8 kilo a kvůli rodině tají jméno syna!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Míša Ochotská: Přibrala už 8 kilo a kvůli rodině tají jméno syna! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, Luděk Mazák

„Klobouk dolů, jsem na tebe pyšná,“ okomentovala snímek Míša, která má ke zdravotnictví velmi blízko. Její otec totiž pracuje jako záchranář v bruntálské nemocnici, tím pádem byl v první linii v boji proti koronaviru. A i ona sama přidala v době pandemie ruku k dílu, když vyčerpaným sestřičkám do nemocničních středisek přivezla tašky s vitaminy a energetickými tyčinkami.  

S kým momentálně Michaela randí, je ve hvězdách, ale dle informací Blesku je to někdo vlivný a opět ženatý, kterého jen tak neodtajní.

VIDEO: Bývalá moderátorka Ochotská: Už nikdy nebude pracovat, jen rodit děti

Video
Video se připravuje ...

Bývalá moderátorka Ochotská: Už nikdy nebude pracovat, jen rodit děti Kristyna Leblova, Lukáš Červený

Fotogalerie
46 fotografií