Všechno to začalo, když minulý týden bývalá moderátorka Televizních novin na Nově Michaela Ochotská zveřejnila na svém instagramu dráždivou, přesto vcelku decentní fotku z postele. Ta se evidentně nelíbila bývalému manželovi Lukášovi Rosolovi, který si neodpustil notnou dávku moralizování.

„Z pozice matky by to chtělo trochu zodpovědnosti a respektu vůči našemu synovi, který se na tak vulgární a lascivní fotky svojí matky může za chvíli sám podívat. A aby tu četl komentáře (teď už smazané), že by jeho maminku někdo pomiloval a ona mu to lajkuje, to je opravdu ostuda,“ vyjádřil se tenista k fotce a smršť nenávistných odpovědí na sebe nenechala dlouho čekat. Mezi fanoušky Ochotské se ale objevila i slova její kamarádky a herečky Evy Burešové.

„Vulgární a lascivni fotky máte na každém kroku, billboardu, videoklipu. Žena v košili není vulgární. Co je podle mě horšího, je vyjadřování otce k fotce matky jejich syna. Syn by určitě v budoucnu ocenil milé, laskavé chování plné podpory a lásky. Z toho si odnese určitě více. Snad se cítíte lépe, když jste se takto “dospěle” vyjádřil,“ vzkázala Rosolovi Eva Burešová, které byla Ochotská oporou v době, kdy ji nedlouho po porodu synka Nathaniela (2) nečekaně opustil partner.

„On ji tam vlastně urážel, že by se takhle máma jejich dítěte neměla ukazovat, přitom jeho momentální žena se na instagramu ukazuje mnohem víc, a nikomu to nevadí,“ dodala pro primácký TopStar hvězda seriálu Slunečná. Narážela tím na v pořadí třetí Rosolovu manželku Petru (25), jejíž instagram mnohdy zdobí fotky, kde se chlubí odhalenými křivkami podobně jako Míša Ochotská na inkriminované fotografii.

Fotogalerie
41 fotografií