Petra Rosolová se rozhodla udělat čistku ve své šatně. Zatímco její manžel ve Francii bojuje na turnaji, jeho žena rozprodává své použité kousky. Mikiny, šortky, tenisky, ale i značkové doplňky, jako  je třeba látkový pásek od Gucciho nebo peněženka Prada.

„Prada peněženka, nošená, ale pořád skvělý stav. Původní cena 12 tisíc, kupovaní 2016 na Pařížské. Lehce odřené rohy, zohledněno  v ceně. Jemná krásná kůže. Cena 3900 Kč, zní jedna z nabídek. Za pásek, který původně stál 5800, ovšem chce 4 tisíce korun. Za obnošené sportovní šortky chtěla tři sta.

Většina celebrit své nošené oblečení rozdává kamarádkám, nebo je věnuje do charitativního bazaru... Petra má však nejspíš pocit, že každá stovka dobrá, tak proč nevyužít sledujících, kterých jí se známým manželem pár přibylo. Ale nakonec se Petra rozhodla a výtěžek údajně pošle nadaci Tlapky na cestě.

Manželé Rosolovi jsou zkrátka spořivá dvojice. Už to, že Lukáš ze své exmanželky Michaely Ochotské (34) vyloudil značkovou kabelu, kterou jí kdysi daroval, hovoří za vše.

VIDEO: Bývalá moderátorka Ochotská: Už nikdy nebude pracovat, jen rodit děti

Video
Video se připravuje ...

Bývalá moderátorka Ochotská: Už nikdy nebude pracovat, jen rodit děti Kristyna Leblova, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií