Příchod, jak sama Veronika říká, „malého Bulhárka“ na svět se nezadržitelně blíží, a tak herečka s manželem Biserem (43) maká jako šroub, aby jejich domov byl podle jejich představ dřív, než budou nadobro tři.

VIDEO: Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Minulý měsíc manželé vlastními silami udělali kompletně celý dětský pokojíček v zemitých barvách. A nutno uznat, že se jim to povedlo. Chlapeček, kterého Veronika Arichteva čeká, bude vyrůstat v opravdu krásném prostředí. Kromě pokoje se ale manželé pustili i do nové koupelny, ač tentokrát nikoliv jen vlastní silou.

Výběr materiálů, rustikálních dlaždic a celého designu moderní koupelny s proskleným sprchovým koutem se jim ale opět vydařil. A tak se herečka fanouškům pochlubila výsledkem. „No a je to! A je přesně taková, jakou jsem si ji přála. Teda, jakou jsem si ji přála po tom, co jsme oba s Bisim museli udělat ňákej kompromis, abysme nevybírali obklady a mísu ještě teď,“ oznámila Veronika na instagramu.

A slova chvály pochopitelně nebrala konce. „To je hezký!“ nedalo to moderátorovi Snídaně s Novou Milanu Peroutkovi (30), aby nepochválil Arichtevům fungl novou koupelničku. „Brutálně brutální závist!!!!!!! Top, co jsem kdy viděla!!!“ reagovala nadšeně jedna z fanoušků, se kterou se ostatní převážně shodovali. A jak se líbí vám, posuďte v galerii!

Jak se připravit na porod? Poslechněte si rady zkušené porodní asistentky Alžběty Samkové:

Fotogalerie
43 fotografií