Český miliardář a automobilový závodník Richard Chlad se již na počátku června rozešel se svou partnerkou Liou Keesovou, nejkrásnější dívkou Evropy pro rok 2016. Důvod, proč dal půvabné blondýnce vale, je však velice vážný a zcela pochopitelný…

„Byli jsme fantastický, atraktivní a vzájemně se podporující pár snů ve všech svých aktivitách, bez ohledu na poměrně velký věkový rozdíl, což bylo pro ty, co nás neznali, nepochopitelné. Lia má bohužel jeden obrovský problém. Alkohol,“ tvrdí na instagramu bělovlasý boháč, známý pro svou slabost pro rychlá kola.

„Byť se jej snaží v maximální možné míře omezovat, nevycházelo to,“ posteskl si Chlad a dodal, že se rozhodl „nadělit si svobodu jako dárek ke svým narozeninám“. Lia mu však prý „v některých momentech“ velice chybí a po mnoha jejích kladných vlastnostech se mu stýská. „Její skvělá pozitivní ranní nálada a smích mi vždy dokázaly vylepšit i pošmourné ráno. Ti, kdo nás lépe znají, vědí, jak to skvěle mezi námi klapalo. Dokázali jsme společně obohatit každou společnost. Ale to, jak moje bývalá partnerka dokázala prodělat obludnou proměnu po jedné láhvi prosecca, to by mě čím dál víc deptalo,“ zdůraznil Chlad.

VIDEO: Jitka Boho o novém vztahu a krachu manželství

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho o novém vztahu a krachu manželství David Turek, Jan Jedlička

Plavovlasá kráska s kořeny v Kyrgyzstánu ovšem jeho slova popřela. „Příčiny rozchodu, který byl mimo jiné mým rozhodnutím, leží daleko ‚hlouběji‘ než u láhve prosecca, jak pan Chlad uvedl ve svém žinantním prohlášení. K problému s alkoholem mám opravdu velmi daleko,“ durdila se pro Super.cz.

Pro eXtra.cz pak zašla do podrobností: „Richard byl hlavně hodně žárlivý. Je mi líto, že se náš vztah rozpadl, bylo to však tím nejlepším rozhodnutím a řešením,“ myslí si s odstupem času Keesová, kterou nejvíce překvapilo, že se její soužití s mužem o 30 let starším než ona bude někdy probírat veřejně.

Sám Chlad se na sociální síti, kde se svěřil s „kopačkami“ pro mladou krásku, kterou by někdo mohl považovat za zlatokopku, setkal s ostrou kritikou. Bylo mu vyčítáno, že je od něj nedůstojné na internetu hanit a shazovat ženu, kterou miloval. Připadá vám to jako shazování? Mně vůbec, mně to připadá jako definitivní se odpoutání od své bývalé, neb měla tendence se mi vracet po jejích excesech do života jako bumerang a tvářit se, že se nic moc vlastně nestalo…“ obhajoval se Chlad. Jinak se od svých příznivců dočkal však krásných slov útěchy a ujišťování, že každá bolest jednou přejde.

VIDEO: Michaela Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu!

Video
Video se připravuje ...

Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
22 fotografií