Před týdnem se díky veselce na Staroměstském náměstí stala z Moniky Štikové novopečená paní Binias. Tomu, jak řekla »ano« svému o dost mladšímu partnerovi, hokejistovi Petru Biniasovi (23), ale přihlížela jen část její rodiny.

Nezúčastnily se dcery Ornella Koktová (27) ani Charlotte Štiková (23), samozřejmě nebyl zván ani exmanžel Michal Štika (49). Zato všem vyrazila dech maminka nevěsty, sedmdesátiletá Jindřiška, která i ve svém věku vypadá skvěle. Obdivovat mohli svatebčané ale ještě další ženu z tohoto klanu.

Moniku totiž v její slavný den byla podpořit i mladší sestra Linda Mikušková, jež se sestře podobá plavými vlasy, jinak je ale přece jen z jiného těsta. Postavu má spíše útlou, a tak jí to na svatbě v dlouhých světle růžových šatech velmi slušelo, což uznala i sama Monika. „Jsi krásná, ségro,“ vysekla jí poklonu na sociálních sítích.

VIDEO: Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku« Lukáš Červený

Kromě půvabů se ale Linda může pyšnit také slušně rozjetou kariérou, je totiž majitelkou nakladatelství a vydavatelství Manhattan, N.Y., s. r. o. Kromě toho má blízko i k umění, od dětství totiž ráda maluje. „Vytvořila jsem si svůj vlastní styl, což mě činí svobodnou, a to považuji za nejdůležitější,“ píše na svých webových stránkách Linda s tím, že do tvorby dává veškeré své emoce.

„Nepřijímám žádné napodobeniny, nepodřizuji se žádným šablonám nebo módním trendům,“ dodává krásná blondýnka a už z těch slov působí zcela jinak než její starší sestra, která se proslavila v reality show Štiky i dalších pořadech spíše jako rázná a hubatá žena než jemná duše.

VIDEO: Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem!

Video
Video se připravuje ...

Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem! FTV Prima

Fotogalerie
86 fotografií