Novou úřadující Českou Miss, která poletí bojovat na Miss Universe, se v neděli večer stala rodačka z Teplic Barbora Hodačová. Ta se netají tím, že je už nějaký čas zadaná.

Jsme spolu už celkem dlouho a missí nemoc nám nehrozí. Jsem ráda, že mě v hledišti podpořil přítel i rodina. Zatím si pořádně neuvědomuji, že jsem vyhrála, opravdu jsem to nečekala a bude ještě chvíli trvat, než mi to dojde. Určitě bych chtěla ještě víc zapracovat na postavě a dodělat školu, říká budoucí právnička, která před soutěží shodila úžasných 10 kilogramů.

O svém příteli Richardovi toho však moc prozrazovat nechce, jen to, že je automobilový závodník. Není divu, protože fešný mladík je synem miliardáře Richarda Chlada! A jablko nepadlo daleko od stromu, protože podnikatel žije s Miss Europe 2016 Liou Kees (25)!

Chlad je například jedním ze dvou lidí v Česku, kteří vlastní nejdražší sériově vyráběné auto na světě Bugatti Veyron. Za to zaplatil zhruba 35 milionů korun. Mimo to vlastní třeba ještě Maserati MC12 za zhruba 23 milionů a desítky dalších neméně drahých aut.

VIDEO: Finalistka České Miss bojovala s váhou: Tahle kráska za poslední rok zhubla 10 kilo.

Video
Video se připravuje ...

Finalistka České Miss bojovala s váhou: Tahle kráska za poslední rok zhubla 10 kilo. Markéta reinischová

Fotogalerie
21 fotografií