Od svatby s milovaným Benem, podnikatelem v nemovitostech a v showbyznisu Benjaminem Larretchem uplynul pouze krátký čas, ale ranami osudu často stíhaná česká topmodelka Petra Němcová má pro své příznivce opět skvělou zprávu.

Na svém profilu na instagramu zveřejnila fotografii, na které dvojice pejsků vzhlíží k jejímu kulatícímu se bříšku. „Naše rodina se rozšiřuje a moje bříško také. Cítím takovou vděčnost za to, že nám Vesmír tak rychle požehnal tímhle božským dárkem,“ přidala k fotce s tím, že jejím autorem je „už v této chvíli nejlepší táta Ben“.

Okamžitě se strhla lavina blahopřání, vždyť by se sotva našel někdo, kdo by Petře nepřál jen šťastné okamžiky. Vytrpěla si toho dost, když ji v roce 2004 připravila o snoubence a málem i o život neblaze proslulá smrtonosná thajská tsunami. Její tehdejší vyvolený, britský módní fotograf Simon Atlee tehdy zahynul v pouhých 33 letech. 

Ani vztahy se světoznámým zpěvákem Jamesem Bluntem (44), hercem Jamie Belmanem (33) či Alejandrem Grimaldim jí nepřinesly štěstí. Byl to až pátý snoubenec, kterému na počátku srpna řekla ano na posvátném místě uprostřed arizonské pouště. A se kterým nyní čekají na příchod svého malého pokladu.

Fotogalerie
121 fotografií