S radostnou novinkou o prvním těhotenství se Jasmina podělila na sociální síti přímo na Štědrý den. Porod by tak měl přijít každou chvíli. Slovenskému deníku Nový Čas Jasmina prozradila, proč se rozhodli pro jméno Sanel. 

„Přiznám se, že od doby, co jsem jako dívka toužila po rodině a po dětech, tedy neříkám, že jsem je chtěla mít v té době, ale věděla jsem, že je jednou budu chtít, tak jsem měla v podvědomí vždy vybrané jméno pro holčičku i pro chlapečka. A to mi zůstalo až dodnes, takže jsem v tomto směru vůbec nepřemýšlela,“ rozpovídala se nastávající maminka. 

Slovenský rapper svou balkánskou krásku rád rozmazluje a občas o ní mluví jako o královně, není tak velkým překvapením, že s výběrem jména souhlasil. „Když jsem to jméno řekla Paťovi, tak jsem byla velmi vděčná, že zareagoval tak, jak zareagoval. Přijal ho s obrovskou radostí a hrdě ho každý den vyslovuje. Kdyby chtěl nějaké jiné, jsme na to dva, určitě bychom se shodli, ale jsem ráda, že přistoupil na to moje vytoužené,“ chválí svého manžela Jasmina. 

Jméno Sanel není v Čechách ani na Slovensku typické, jak ale říká sama Jasmina, doba se mění. „Slovenské jméno to není, mně jsou spíše bližší ta balkánská jména. Ale v dnešní době, co je tradiční a co netradiční? Každý dává jméno, které se mu líbí,“ vysvětlila Jasmina. 

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? 

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
123 fotografií