Svatba Jasminy Alagičové a Rytmuse se nesla ve velkém stylu - a rozhodně se na ničem nešetřilo. Všechno totiž vypadalo jako z pohádky! Na snímcích, které i přes zákaz novomanželů pronikly na sociální sítě, vše vypadá jako dokonalá idylka.

Veselka i následná hostina včetně zábavy do brzkých ranních hodin se konala na zámečku v Penzinku, nevěstě zdobila hlavu tiára s nádherně broušenými křišťály, novomanželé si navlékli přepychové prstýnky Hermés za částku, z níž se kdekomu protočí panenky, k nebi se po dojemném obřadu vznesly zlaté a červené balonky ve tvaru srdíček... a pak už se jen veselilo, tančilo a užívalo. 

Už kolem patnácté hodiny se na půvabný zámeček Šimák Pezinok, který se nachází jenom kousek od Bratislavy, začali sjíždět první hosté, přestože obřad jako takový začal až o dvě hodiny později. Na první pohled bylo jasné, že stejně jako ženich a jeho těhotná nastávající paní, ani svatebčané nemají hluboko do kapsy.

Mezi vozy doslova a do písmene zářilo rudé ferrari, nicméně na další luxusní auta, která parkovala v ostře hlídaném areálu, se můžete podívat do naší galerie…

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagičové! Jak to probíhalo?

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií