Na zrekonstruovaném zámku v Pezinku to v sobotu žilo. Do pohádkové stavby, která je jako dělaná pro svatbu, se zamilovala Jasmina Alagič, která se v prosinci zasnoubila s Patrikem Rytmusem Vrbovským. A jelikož pár spolu čeká dítě, rozhodli se, že se svatbou nebudou otálet!

Obřad se konal na zámeckém nádvoří a hostů nebylo pomálu. Mezi svatebčany nechyběla návrhářka Janka Pištejová, Anita Soul, Ego či Tony Moisés. Snoubenci focení a zveřejňování svatebčanům zcela nezakázali, ovšem přáli si, aby svatebčané nezveřejňovali jejich fotografie. Jejich přání však pár hostů ignorovalo a na sociální síti se objevilo několik snímků. Zákaz porušila módní návrhářka Pištejová či Jasminin dvorní vizážista Milan Svingal. Ovšem byli tací, kteří pravidla nastolená snoubenci dodržovali. Mezi ně patří doktorka celebrit Alena Pallová či kamarádka Jasminy Gabriela Drobová.

Nakonec však fotografii z veselky zveřejnil sám Rytmus, který na svůj účet na instagramu publikoval fotografii, na níž je se svou novomanželkou zasypaný konfetami. Ke snímku napsal: „Moment, na který jsem čekal celý život.“ Šťastnou událostí se pochlubila i Jasmina, která taktéž zveřejnila snímek ze svatebního obřadu, ke kterému napsala: „Můj milovaný manžel, miluji tě a děkuji Bohu za tento moment.“

Snoubenci si pro své hosty připravili pořádně honosnou veselku, podle fotografií, které se objevily na sociálních sítích, byla svatba laděná do červené a zlaté barvy. Na stolech byly pugéty růží a podávalo se to nejlepší šampaňské.  

Zatímco zamilovaný pár slavil nejšťastnější událost v životě, expartnerka Dara Rolins, s níž Rytmus randil řadu let, měla koncert. Rolins v sobotu měla koncert v Ostravě v nákupním centru. Ve chvíli, kdy do zámku přicházeli svatební hosté, Dara na instagram publikovala snímek ze sedačky zadního auta. „Na cestě za vámi do Ostravy! Domácí režim, kávička, jablíčko, časáky, počítač a v polštářích rozcuchaná Darča, která už se na vás teď moc těší,“ napsala ke snímku. 

Přesto, že fotografií nejspíš chtěla naznačit, že ji svatba expřítele nezajímá, lidé si neodpustili komentáře. „Dneska se žení Rytmus,“ bylo jí připomenuto v komentáři. „Procházím stejným obdobím, přála bych si mít tvůj nadhled a vyrovnanost,“ soucítil s ní v komentáři další z jejich sledovatelů.

Další komentáře se objevily u svatební fotografie Rytmuse s Jasminou na instagramové stránce zomri.online. „Dara má dneska smutek,“ napsal jeden ze sledovatelů do komentářů. Fotografii, na níž je napsáno „Když ti konečně zazvoní zvonky štěstí“, sdílel na svém profilu také kamarád Milan Svingal. Ten navíc k fotografii ještě připsal: Ale že pěkně vyzvání! Čímž narážel na legendární Dařinu písničku Zvonky štěstí, kterou nazpívala s Karlem Gottem.

Fotogalerie
89 fotografií