Co nevidět se Jasmina Alagičová s Patrikem Vrbovským alias Rytmusem dočkají prvního společného potomka. K perfektní rodince jim už pak bude chybět jen svatba, která se nepřetržitě plánuje.

Ač dvojice neoznámila veřejnosti termín, protože svůj velký den chtějí utajit, místo svého sňatku ale moderátorka přesto prozradila. „Musím přiznat, že ještě donedávna jsme to ani sami nevěděli, kde budeme mít svatbu. Nic náš až tak neočarovalo. Až úplná náhoda nás zavedla na úžasné místo, které se ještě jen dokončuje a my jsme z něho doslova odpadli.“

„Jde o zámek rekonstruovaný s obrovským citem, duší a kreativitou. Jeho majitelé mají srdce na správném místě a lidi, kteří tam pracují, mají takové nadšení, že jsme si s Paťom řekli – tady bude naše svatba,“ vykřičela do světa prostřednictvím instagramu Jasmina s tím, že veselka proběhne na zámku Šimák v Pezinoku.

Ten leží jen kousek od Bratislavy. Zvenčí to sice na žádný velký luxus nevypadá, ale při pohledu dovnitř se návštěvníkům zatají dech. Zámek je moderně a kvalitně vybaven. Tady bude mít známá dvojice jistě veselku svých snů. Ale kdy vlastně?

VIDEO: Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagičová o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií