Veronika se jen pár hodin před finálovým večerem rozhodla, že se s Mirkem poprvé ukáže ve společnosti. „Dlouho jsme o tom mluvili a zvažovali, zda ano či ne, ale nakonec jsme si řekli, že jednou to musí přijít," řekla Blesku Kopřivová, která vynesla velmi odvážný model od Ponerů. Výstřih měla až do pasu a odhaloval její opálená ňadra.

Většina mužů by měla problém převzít štafetu po hokejistovi Jardovi Jágrovi, ale Mirek to tak necítí a Veronika už vůbec ne. „Míra není nikoho náhradník, je nový a jiný," odsekla finalistka České Miss 2012.

O tom, zda se dali dohromady ještě předtím, než společně s Jaromírem oznámili na sociální síti konec, oba taktně pomlčeli. „To je naše tajemství a chceme si ho nechat pro sebe. Každopádně s Jardou jsme stále v kontaktu, voláme si a také jsme se viděli. Jsme oba rozumní lidé a nebudeme na veřejnosti dělat scény nebo hrát divadlo," tvrdí Kopřivová a dodává: „S Mírou je to prostě fajn, sedli jsem si. Ve všem si rozumíme, máme stejný humor, trávíme společně většinu času, ale v jedné domácnosti nebydlíme." 

Od května stále ještě zadaná Veronika s Mirkem trávila hodně času, a dokonce s ním a jeho rodinou odjela v červnu na dovolenou. Netrvalo dlouho a Jágr se ozval: „S Veronikou už nějakou dobu pár netvoříme, každý z nás si tedy může dělat, co chce. Tuto informaci jsme nezveřejňovali, protože je to čistě naše soukromá věc,“ napsal k tomu Jágr SMS, kterou poslal i do redakce Blesku.

VIDEO: Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou!

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií