„Jsem vážně šťastná, že jsem viděla tyhle dvě úžasné holky! Maminky dohání, co zmeškaly! Bibi spinká jako andílek a Andrea Hlaváčková je skvělá máma," napsala na instagramu ke společné fotografii bývalá tenistka Lucie Šafářová.

Už před pár dny prozradil Tomáš Plekanec, že by mělo miminko přijít na svět v období před vánoci. „Je to vzrušující čas. Procházet tím znovu, v životě není nic lepšího, než mít novorozence. Mělo by to být někdy v polovině prosince, takže to pro nás bude krásný vánoční dárek,“ řekl pro NHL.com dvojnásobný tatínek. 

O pohlaví miminka se ale zatím pouze spekulovalo, protože dvojice neprozradila, zda čekají kluka, nebo se Plekanec konečně dočká i holčičky. Z manželství s Lucií Vondráčkovou (39) má totiž dva kluky, Matyáše a Adama. 

Poté, co Šafářová zveřejnila fotografii s tenistkou, okomentovala snímek i samotná Hlaváčková. Fanoušci jsou přesvědčeni, že se prořekla a omylem prozradila pohlaví miminka. „Jsem šťastná, že jsem viděla tetičku Lucii, daly jsme jí nějaké rady. Všechno nejlepší holky," napsala do komentářů Hlaváčková. 

Na její komentář fanoušci okamžitě reagovali a na její "prořek" upozornili. „Andreo, takže Lucie bude mít také holčičku?" ptá se jeden z diskutujících. „Takže bude hrát čtyřhru s tvojí dcerou," pošťuchuje tenistku další. Šafářová s Hlaváčkovou se pak ke komentáři raději blíže nevyjadřovaly. 

VIDEO: Krásné tenisové maminky! Šafářová s Hlaváčkovou slavily děťátka na cestě

Video
Video se připravuje ...

Krásné tenisové maminky! Šafářová s Hlaváčkovou slavily děťátka na cestě Instagram

Fotogalerie
77 fotografií