Mezi tréninky a přípravou na svůj první zápas v rámci prvního letošního evropského grandslamu si Lucie Šafářová ve městě lásky našla čas také na romantické procházky a zamilované cukrování s přítelem Tomášem Plekancem

Šafářová dokonce poprvé sdílela jejich společnou fotografii na svém instagramu a oficiálně tak Tomáše představila svým fanouškům, se kterými doteď zpravidla sdílela převážně pouze své tenisové úspěchy. „Paříž, vždycky miluji objevovat tohle město, klidně i podesetitisícáté,“ napsala tenistka ke snímku, na kterém se tulí k Tomášovi pod Eiffelovkou. 

Fanoušci jí lásku a štěstí s Tomášem přejí. „Musím říct, že až díky vám zjišťuji, že se Tomáš umí i smát. Moc vám to sluší,“ trefně komentuje fotografii z Paříže jedna z fanynek. „Nemůžu ani vyjádřit, jak moc mě dělá šťastným vidět tě, Lucko, tak šťastnou. Užij si svůj poslední turnaj se vším, co Paříž nabízí, je to krásné město,“ píše na instagramu fanynka Linda. 

Zatímco Lucka už má Tomášovo představení na sociálních sítích za sebou, hokejového obránce tento krok teprve ještě čeká. Svůj první zápas hraje tenistka už ve středu odpoledne a Tomáš jí bude zajisté držet palce přímo na kurtu. 

VIDEO: Postupová sprcha! Plekance při rozhovoru zlili šampaňským.

Video
Video se připravuje ...

Postupová sprcha! Plekance při rozhovoru zlili šampaňským. iSport TV

Fotogalerie
45 fotografií