Sotva podpořil svou novou partnerku Lucii Šafářovou, když ukončovala tenisovou kariéru, hned se vydal do ciziny, aby strávil nějaký ten čas se svými ratolestmi. „Počasí tomu neodpovídá, ale hokejové léto začíná," objasnil na instagramu příčinu toho, že nemá teď času nazbyt.

„Po úspěšné baráži, ideální program," připsal ke snímku z kanadského Montrealu a v hashtazích nenápadně oznámil i důvod své cesty - děti. Jeho kroky hned po příletu tak jistě zamířily k zatím stále právoplatné manželce Lucii Vondráčkové (39) a jejich dvěma chlapcům. 

Ty už Tomáš delší dobu neviděl, jelikož s hokejem v Kanadě, kde s ním jeho rodina strávila dlouhých sedm let, skončil a vrátil se nadobro do Česka. V Praze už si ostatně zařídil i nové hnízdečko spolu s Lucií Šafářovou a v cizině mezitím rozpoutal poměrně drsné rozvodové tahanice s Vondráčkovou. Kromě rozdělení majetku a financí se řešilo samozřejmě právě i to, kde budou chlapci nyní žít. Hokejista bojoval za to, aby se také vrátili do vlasti, ovšem zpěvačka argumentovala, že domov mají právě za mořem. Soud dokonce na čas odebral dětem pasy, než rozhodl, že v Kanadě mohou dokončit školní rok, než se musí odebrat do České republiky. 

Z toho měl samozřejmě Plekanec velkou radost a nyní našel ve svém programu konečně i skulinku, aby za rodinou zajel. A pravděpodobně vyřešill i nějaké právní záležitosti. Ovšem podle informací eXtra.cz s sebou vzal také Šafářovou, která se nedávno nechala v jednom rozhovoru slyšet, že má s dětmi Plekance skvělý vztah, a dokonce od nich dostala přezdívku 'teta Šafi'. 

Ostatně Plekanec v příspěvku na sociální síti, kde svou cestu oznamoval, označil právě i svou lásku. Jenže mohlo to být také tím, že kromě fotky z Montrealu se tam chlubil také snímkem z její tenisové rozlučky. To také řadu jeho fanoušků dost zmátlo. „Proč tam píšete Montreal, když ta 2. fotka je ze Sparty?" podivoval se kdosi v komentáři.  

VIDEO: Plekanec před novináři: Studuju kanadské právo! Kvůli rozvodu s Vondráčkovou

Video
Video se připravuje ...

Plekanec před novináři: Studuju kanadské právo! Kvůli rozvodu s Vondráčkovou Lukáš Červený

Fotogalerie
55 fotografií