Plekanec se Šafářovou odletěli za jeho dětmi do Montrealu těsně poté, co se tenistka na Prague Open před týdnem rozloučila se svou kariérou. A rodinný čas si po týdnech odloučení táta Pleky užívá, i když ho první zápas českého týmu, kterému jen pár hodin před začátkem šampionátu poslal podpůrný vzkaz, z pohodlné sedačky zrovna nerval.

Lucie Šafářová schoulená pod dekou se z něj snažila dostat pár slov, jaké dává komu šance a jak tipuje výsledek, Plekanec se do komentování příliš neměl. „Jak to vidíš, pane experte?“ zkoušela to na něj z gauče jeho partnerka, s níž si v Praze už pořídil společné bydlení.

S bývalým kapitánem českého nároďáku to moc nehnulo. Z kanape ho nakonec dostali jeho dva synové Matyáš (7) a Adam (téměř 4), které má se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (39). S nimi však více pozornosti než hokeji věnoval hraní pexesa a "teta Šafi", jak tenistka prozradila, že jí kluci říkají, tuto rodinou idylku zdokumentovala. 

VŠE O MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI  - PROGRAM, VÝSLEDKY, SOUPISKY NAJDETE ZDE>>>

Nebude snad už dlouho trvat a výlety za syny za oceán Plekancovi již brzy skončí. Lucie Vondráčková se také nemůže dočkat, až se s kluky vrátí do Česka, čeká jen na to, až jim skončí školní rok. Plekanec se definitivně vrátil do Prahy loni na podzim. Zda se také na českou půdu přesune rozvodová bitva slavných manželů, ukážou následující měsíce. 

Fotogalerie
28 fotografií