Hokejového útočníka Tomáše Plekance čeká tento rok hned několik životních změn. Jednou z nich je nové angažmá v klubu HC Kometa Brno pro příští sezonu a tou další je první společné miminko s tenistkou Lucií Šafářovou. V nejnovějším rozhovoru pro hokejový server NHL.com se o nadcházející etapě života Plekanec trošku rozpovídal a zároveň prozradil termín porodu. 

„Je to vzrušující čas. Procházet tím znovu, v životě není nic lepšího než mít novorozence. Mělo by to být někdy v polovině prosince, takže to pro nás bude krásný vánoční dárek,“ řekl dvojnásobný tatínek. Podobně nadšená je i jeho partnerka Lucie Šafářová, která se na instagramu před týdnem pochlubila rostoucím bříškem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Afternoon siesta with #rocky🐶! 🤰🏼☺️🥰

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova),Srp 6, 2019 v 8:04 PDT

„Moc se těším na to, až se zase nevyspím, až budu měnit plenky a na všechny ty úžasné věci, co s tím souvisí,“ prohlásil natěšený Plekanec. 

Nastávající tatínek je ovšem zatím stále ženatý se zpěvačkou a herečkou Lucií Vondráčkovou, která se musela s dětmi vrátit z Kanady do České republiky. I přesto, že rozvod je zatím stále v nedohlednu, nového chlapa podle svých slov zatím Vondráčková nehledá. 

VIDEO: Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem nechali fanoušky nahlédnout do svého domova. 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem nechali fanoušky nahlédnout do svého domova. Instagram

Fotogalerie
61 fotografií