Zpěvačka Lucie Vondráčková žila se svým (stále ještě) manželem Tomášem Plekancem (36) a syny Matyášem (7) a Adamem (4) dlouhých devět let v Kanadě, než ji rozvodové řízení a hlavně boj o syny přivedl pravděpodobně natrvalo zpět do Česka. V Montrealu se slavná česká umělkyně snažila prosadit ve světě filmu, dokonce si zahrála v několika snímcích, a tak byla denně nucena používat angličtinu. Stejně tak jako její děti, které  tam chodily do školky. Díky tomu se jí patrně nejedno české slovíčko vykouřilo z hlavy!

Na facebooku totiž sdílela video, ve kterém prochází hotelový apartmán, v němž se natáčela část pohádkového seriálu Arabela. Vondráčková, která zde právě fotí pro magazín Story, popisuje vybavení pokoje, často se však zadrhává a je vidět, že má problém mluvit plynule. „Tohle to je houpací… nevím co,“ prohlašuje například u gauče zavěšeného na silných lanech. „Sofa,“ napovídá jí mezitím vizážistka i s fotografkou.

„A tady je takováhle… malá… jak se tomu říká? Bedroom,“ tápe plavovlasá zpěvačka v ložnici a vypomáhá si angličtinou. Že by ji pobyt v Kanadě, kde jí v červnu skončilo pracovní vízum, natolik ovlivnil, že si už ani nedokáže vybavit základní výrazy? Vondráčková se však v půlce záznamu ze zákulisí onoho focení omlouvá, že je unavená, což je ostatně vidět i na jejím vyčerpaném obličeji, a z toho důvodu jí nejspíš její fanoušci neznalost mateřského jazyka nikterak nevyčítají…

VIDEO: Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video
Video se připravuje ...

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma... FTV Prima

Fotogalerie
70 fotografií