Bylo víc než jasné, že atraktivní blondýnka nebude po rozchodu s mediálním magnátem Jaroslavem Soukupem (50) dlouho sama. „Na muže si nemohu stěžovat, mám jich okolo sebe tolik. Ten zájem mě samozřejmě moc těší a užívám si to. Stálého partnera nemám, ale to nikdy nevíte, kdy to přijde,“ svěřila se Blesk.cz Kateřina Brožová, která bude bojovat v další řadě show Tvoje tvář má známý hlas. 

„Mám strach, protože od kolegů vím, že to bude hodně těžké, a hned první kolo, kdy jsem za černošského rappera Snoop Doga, je velká zkouška,“ netají herečka, která si v červenci užila pár dnů volna s dcerou Kateřinou, jež závodně jezdí na koni parkur. Také byla na Orlíku rybařit. Málokdo by asi charismatickou krásku tipoval na to, že je vášnivou rekreační rybářkou.

Tvoje tvář má známý hlas je show, která diváky baví a tentokrát to budou herečka Zuzana Norisová (40), herec Roman Zach (46), zpěvačka Debbie Khalová (26), herec Robert Urban (33), herečka Kateřina Brožová (51), herec Ján Jackuliak (41), herečka Kateřina Marie Fialová a mladý talentovaný herec Marek Lambora(24).

VIDEO: Nestárnoucí Kateřina Brožová: V upnuté róbě předvedla, že v 51 letech je stále kus!

Video
Video se připravuje ...

Nestárnoucí Kateřina Brožová: V upnuté róbě předvedla, že v 51 letech je stále kus! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
27 fotografií