Jen málokterá žena z těch, co se pravidelně (a tak dlouho) pohybují v šoubyznysu, má dostatek odvahy na to, aby šly na sociálních sítích se svou kůží na trh. V tomto případě šlo sice spíše o „nahou“ tvář nežli tělo, nic to však nemění na tom, že tímto činem herečka Kateřina Brožová, která kromě televizních obrazovek často září i na divadelních prknech, notně šokovala všechny své fanoušky.

„Můj dnešní úlovek na Orlíku… a pár cejnů… krása, koupání, klid,“ rozněžňovala se nadšená rybářka Brožová, bývalá partnerka majitele TV Barrandov Jaromíra Soukupa (50), na svém instagramu, kde se kromě právě ulovené ryby pochlubila i svým přirozeným lookem.

Nutno však uznat, že hvězda seriálu Modrý kód (hraje zde svéráznou starostku a matku lékařky Saši) vypadá i bez vrstvy make-upu velice dobře, a její skutečný věk by jí málokdo hádal! Všem dámám kolem sebe tak dokázala, že kolem sebe nepotřebuje tým vizážistek, aby vypadala k světu. Ostatně líčení si notně užije v nové řadě hudební show TV Nova Tvoje tvář má známý hlas, ve které by se měla objevit.

VIDEO: Nestárnoucí Kateřina Brožová: V upnuté róbě předvedla, že v 51 letech je stále kus! 

Video
Video se připravuje ...

Nestárnoucí Kateřina Brožová: V upnuté róbě předvedla, že v 51 letech je stále kus! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
48 fotografií