Hollywoodská hvězda Gwyneth Paltrowová byla posledně spatřena na letišti v Los Angeles, kam přiletěla soukromým letadlem z Mexika. Tam byla na krátké dovolené společně se svým manželem Bradem Falchukem (47) a dětmi Apple (14) a Mosesem (12).

Ty si pořídila během svého prvního manželství s frontmanem kapely Coldplay Chrisem Martinem (41). Nikde poblíž však nebyly k vidění potomci z Falchukovova předchozího svazku s producentkou Suzanne Bukinikovou, tedy syn Brody a dcera Isabella.

Gwyneth, která si z letadla nesla obrovskou tašku označenou křestním jménem, na sobě měla jednoduché proužkované tričko s dlouhým rukávem a lehké plátěné kalhoty, a bez jakýchkoliv známek líčení a s neučesanými kadeřemi působila velice vyžile a unaveně. Zkrátka jako padesátnice, kterou se co nevidět také stane.

Jakožto světlovlasá blondýnka s porcelánovou pletí je bez zvýrazněného obočí a očí zkrátka i tahle držitelka prestižní ceny Oscar za šedou myš. Každý pak musí uznat, jak moc velký je to rozdíl, když si ji vezmou do parády vizážisté a kadeřníci a na červeném koberci z ní dokáží vytvořit neuvěřitelnou sexbombu.

Držitelka nejednoho Zlatého glóbu by se letos měla objevit v kinech v divácky velice vděčné roli Pepper Pottsové, partnerky Iron Mana Tonyho Starka v podání Roberta Downeyho Jr. (53) v posledním díle Avengers: Endgame, a také v životopisném filmu o malíři Picassovi. Zde zazáří po boku Antonia Banderase (58) a bude mluvit plynně španělsky - tento jazyk se prý naučila na výměnném studijním pobytu.

VIDEO: Gwyneth shrnuje svůj život ve dvou minutách pro Glamour magazín

Video
Video se připravuje ...

Gwyneth Paltrow pro Glamour magazín Youtube.com

Fotogalerie
40 fotografií