Držitelka prestižní ceny Oscar a její manžel, scenárista a producent, se ještě stále nesestěhovali. Důvodem jsou prý jejich košaté rodiny. Paltrow má totiž s bývalým manželem a zpěvákem slavné kapely Coldplay Chrisem Martinem (41) dvě děti, syna Mosese (12) a dcerku Apple (14), a z Falchukova manželství s producentkou Suzanne Bukinik vzešel také páreček, syn Brody a dcera Isabella. Všechny čtyři děti jsou nyní v citlivém pubertálním věku, a novomanželé patrně nechtěli hledat inspiraci v seriálu Krok za krokem.

„Nikdy jsem nebyla nevlastní matkou. Nevím ani, jak se to dělá,“ svěřila se krásná herečka časopisu WSJ. „Zatím to děláme po svém. Kolem dospívajících dětí musíte našlapovat opatrně, puberta je pěkně intenzivní záležitost.“ Přestože se snaží vyjít svým dětem maximálně vstříc a nestresovat je novými rodinnými podmínkami, zároveň však dodala, že si své druhé manželství užívá: „Miluji být vdanou paní. Miluji vytvářet domov.“

Gwyneth se s Bradem seznámila v roce 2014 během natáčení seriálu Glee. Gwyneth v něm ztvárnila epizodní roli sexy učitelky Holly Holliday, Brad byl jedním z autorů tohoto oblíbeného hudebního seriálu. Tou dobou se zrovna hvězda Iron Mana rozcházela se svým manželem Chrisem Martinem po dlouhých jedenácti letech společného života. A i když spolu již čtyři roky nejsou, Paltrow přiznala, že má pro svého ex v domě stále vyhrazený pokoj.

Ke sňatku Gwyneth Paltrow a Brada Falchuka došlo letos v srpnu a byla to vskutku opulentní akce. Obřad, svatební hostina i následná party proběhla v luxusní rezidenci v Hamptonu komika Jerryho Seinfelda (64) na Long Islandu v New Yorku. Nechyběla zde ani spousta známých osobností, například herečka Cameron Diaz (46) s manželem, frontmanem kapely Good Charlotte, Benjim Maddenem (39), herec Robert Downey Jr. (53) nebo třeba režisér Steven Spielberg (71), který je hereččiným kmotrem.

Video
Video se připravuje ...

Gwyneth shrnuje svůj život ve dvou minutách pro Glamour magazín. Youtube.com

Fotogalerie
18 fotografií