Za necelý měsíc v léčebně v jižních Čechách přibrala šest kilo a naučila se znovu jíst. Na návrat domů ale zatím musí zapomenout!

Dali jí tam dohromady metabolismus, vyšetřili jícen, nic závažného naštěstí nenašli. Mozek je ale poškozený od těch léků a dalších svinstev,“ svěřil Blesku herec. Hanka tak kvůli narušené psychice musela nastoupit do pražských Bohnic – podle Krampola konkrétně do centra doléčování závislosti na drogách.

Je to takzvaná odvykačka. Ale chlast s tím nemá nic společného. Ona pila naposledy někdy před rokem, ale rozhodně ne tak, že by to byl primárně problém alkoholu. Do potíží se dostala, protože ho pila na prášky. Ale že by to do sebe lila? To je strašněj omyl!“ vysvětlil Krampol.

Zatím ale nikdo přesně neví, za jak dlouho se bude moct vrátit domů. „To se ukáže třeba za měsíc,“ dodal bezradně. Podle něj bude o Haničku ale aspoň výborně postaráno. „Je to chlouba současné psychiatrie. Nevím, co víc by si mohl přát,“ popsal s tím, že bude nicméně pod přísným dozorem. Za žádnou cenu se totiž nesmí dostat k většímu množství cigaret, které komplikují její léčbu.



A hodně omezené má i návštěvy. „Dneska ji převezli, tak jí tam nesu věci, ale budu tam jenom půl hodiny, protože v šest hodin končí návštěvy a já se tam dostanu až někdy kolem půl šestý. Nesu jí tam dvě broskve a tyčinky, nic jiného nesmí,“ řekl včera Krampol, který tak svou ženu viděl poprvé po dlouhých 27 dnech. Naposledy ji navštívil 10. července v Nemocnici Na Františku. Do Červeného Dvora za ní totiž nesměl.

Slavný herec nicméně připustil, že ho jeho choť poněkud naštvala: "Hned mi zkazila náladu! Jen co ji přivezli, tak mi volala, že je to tam hnusný. Ale to by řekla, i kdyby to byl Westminsterský palác," tvrdí herec, který tvrzení své ženy nechápe. "Mají tam zahradu, houpačku. Prostě to připomíná spíš rekreační zařízení než nemocnici. Nevím, co by si mohla víc přát," kroutí hlavou.

VIDEO: Nedvěd odešel od rodiny, randí s třiadvacítkou? A Krampolová míří do Bohnic

Video
Video se připravuje ...

Nedvěd odešel od rodiny, randí s třiadvacítkou? A Krampolová míří do Bohnic Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
46 fotografií