„Pořád věřím, že se Hanička vzpamatuje,“ doufá stále Krampol, i když už má dlouhou dobu hlavou plnou starostí. Připadá si jistě jako v začarovaném kruhu. Dokud jeho manželka Hanka, která ve středu 12. června oslavila 58. narozeniny, nezačne přijímat potravu, nemohou ji vzít do specializované léčebny. 

Tam totiž nejsou na nechutenství zařízení. Pacientům tam nedávají kapačky. Jenže naopak bez léčebny asi někdejší učitelka ve školce normálně jíst nezačne. Jak z toho ven?

Herec a dabér dělá zatím vše, co je v jeho silách. Svou choť alespoň přišel v den jejích narozenin navštívit do nemocnice a přinesl s sebou mandarinky. „Chci, aby měla vitaminy. Nějaký dort nemá smysl, nejedla by ho a navíc to vedro,“ vysvětloval deníku Aha! Krampol.

Jenže bohužel jediné, co Hanku zajímá, jsou cigarety. A dort z cigaret by se asi zase nelíbil lékařům. Ostatně s Krampolovou to opravdu nevypadá dobře, chrastí kostmi a její nechutenství trvá už v podstatě pět měsíců. Od února jen hubne a během posledních tří měsíců třikrát zkolabovala a skončila na JIP v nemocnici. Jednou dokonce během dovolené v Tunisku.  

VIDEO: Hana Krampolová v době, kdy byla ještě zdravá: Trápil ji byt! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová: Pravda o novém bytě! Co jí nejvíc vadí? Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
59 fotografií