Stříbrná slavice Ewa Farna se stejně jako ostatní muzikanti a další umělci musela v současných koronavirových opatřeních smířit s faktem, že si na pódiu před davy jen tak nezazpívá. Protože však fanoušky nechtěla ochudit o adventní koncert, rozhodla se dát jim o víkendu mikulášskou nadílku v podobě online koncertu za doprovodu symfonického orchestru.

VIDEO: Ewa Farna o druhém místě ve Slavíkovi: Emoce i kvůli těhotenství?

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna o druhém místě ve Slavíkovi: Emoce i kvůli těhotenství? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Naposledy o sobě Eva Farna dala vědět na instagramu, když všechny zaskočila svojí postavou. V krátkém svetříku totiž odhalila štíhlý pas a ploché břicho, a tak všem, kteří ji hanili za silnější křivky, tentokrát spadla brada. Zatímco jiní v karanténě tloustnou a jsou nešťastní, ona to má jinak a opatření jí přináší i jisté benefity.

A jinak to bude tentokrát mít i na Silvestra. „Pozor, po patnácti letech je to snad můj první nebo druhý Silvestr, který budu trávit mimo pódium. Takže se těším, že budu nenamalovaná a budu si moct třeba dát nějaký drink,“ svěřila se natěšená zpěvačka v pořadu Showtime kanálu CNN Prima News, že po neskutečné době bude moct díky zakázanému koncertování slavit příchod nového roku se svými nejbližšími. Změna je zkrátka život a to přijímá Ewa Farna s otevřenou náručí.

Podívejte se na záznam Koncertu pro budoucnost ze 17. listopadu, kde vystoupila i Ewa Farna: 

Fotogalerie
58 fotografií