Reality show Svatba na první pohled televize Nova představila čtyři páry, z nichž všichni aktéři se prvně viděli až u oltáře. Jedním ze ženichů je i sympatický fitness trenér René Vrábel, který na obrazovkách bojuje o přízeň své „milé“. Petra je totiž od prvního okamžiku věčně s něčím nespokojená. Nejdřív jí René neseděl už od pohledu, poté jí začalo vadit i jeho dvoření, drobné dárečky, kytky a akční povaha.

VIDEO: Třetí novomanželé pořadu Svatba na první pohled – Petra a René: Video z jejich svatby! 

Video
Video se připravuje ...

Třetí novomanželé pořadu Svatba na první pohled – Petra a René: Video z jejich svatby! TV Nova

Věčně energický fitness trenér měl však teď jiné starosti. V době pandemie koronaviru, kdy nemocnice praskají ve švech kvůli velkému počtu nakažených, skončil v nemocnici i on, avšak z jiného důvodu. „Konečně mám po operaci a koleno je jako nové! Skvělí lidé dokážou neskutečné věci! Děkuji,“ napsal jako vždy optimistický René k fotce, na které sedí na nemocničním lůžku s obvázanou pravou nohou a třemi zdravotními sestřičkami po svém boku.

A překvapivě milá a až láskyplná reakce televizní manželky Petry na sebe nenechala dlouho čekat. „Už bude dobře 😍❤️ statečný!“ napsala svému novomanželovi slova podpory. Na jakém zákroku René přesně byl, sice neuvedl, někteří fanoušci v komentářích se však domnívají, že patrně podstoupil plastiku křížového vazu, což je velmi častý zákrok právě i u mladých sportovců, a to usměvavý trenér bezesporu je.

VIDEO: Svatba na první pohled: Simoně a Radkovi to před oltářem slušelo!
Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Simoně a Radkovi to před oltářem slušelo! TV Nova

Fotogalerie
45 fotografií