Je ale vše, co na obrazovce předvádějí, opravdu skutečné? Nebo je to jen divadýlko pro diváky? „Byli jsme před kamerama čtyřiadvacet hodin denně, a to fakt nejde hrát, to musí ze sebe člověk dostat,“ vyvrací Pavel teorie, že účastníci jsou vybraní herci.

VIDEO: Svatba na první pohled: Takhle si řekli „Ano“ Štěpánka a Pavel

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Takhle si řekli „Ano“ Štěpánka a Pavel. TV Nova

Jako o život

„Natáčení byla pecka. Ani nám nepřišlo, že tam ty kamery jsou, proto tam jsou kolikrát vyhrocené ty emoce a hádky,“ přiznala Blesku Štěpánka. „Nikdo nám nic neříkal, nediktoval, my jsme zkrátka jeli jako o život,“ doplnil ji manžel.

Nový začátek

Pavel dlouho pracoval v zahraničí, ale uzavřené hranice mění jeho plány. Nebo že by to bylo tím, že Štěpánka je jeho osudová žena? „Dostal jsem nabídku na jednu mexickou restauraci v Plzni, takže od ledna nastupuji jako kuchař na zkoušku,“ přiznal svou novou životní etapu. „Chtěl bych už v Česku zůstat, než abych dojížděl za Štěpánkou a nebyl s ní,“ prozradil Shrek své plány do budoucna. Jestli spolu opravdu zůstanou, se ale dozvíme až na konci celého pořadu. „Praskne to u šampaňského s kaviárem a prý se vyhlásí i státní smutek,“ řekl Pavel, jak bude oslavovat poslední díl.

VIDEO: Svatba na první pohled oddala druhý pár − Štěpánku a Pavla!
Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled oddala druhý pár − Štěpánku a Pavla! TV Nova

Fotogalerie
38 fotografií