Ve středeční ranní relaci Snídaně s Novou zpovídali moderátoři Gábina Partyšová (42) a Aleš Lehký (41) poslední pár reality show Svatba na první pohled založené na sociálním experimentu. Blondýnka Simona, kterou lidé připodobňují k sexy moderátorkám Evě Perkausové (26) či Lucii Borhyové (42), oslnila davy. To samé však na pohled nelze říct o jejím manželovi Radkovi, který dokonce sám sebereflexivně vyhodnotil, že je půvabná nevěsta takzvaně mimo jeho ligu.

VIDEO: Svatba na první pohled: Divoké rafty Petry a Reného a zkouška Pavlova kapitána

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Divoké rafty Petry a Reného a zkouška Pavlova kapitána TV Nova

Není proto překvapením, že se objevil nechtěný náznak, ne-li rovnou důkaz, že to Simoně a Radkovi nevydrželo a tolik vymodlený „happy end“ se konat nebude! Při zmíněném ranním vysílání se totiž tak trochu prořekla právě Gábina Partyšová, která se během rozhovoru s oběma účastníky reality show v jeden okamžik zeptala: „A co bude dál? Vídáte se občas?“ vyslovila nečekaně moderátorka otázku na plány Simony a Radka. Na pohled nepříjemný okamžik živého vysílání se jal zachránit Aleš se Simonou, kteří se snažili ošemetný dotaz takzvaně „zahrát do outu“: „Budou Vánoce, Velikonoce, a tak...,“ smáli se všichni nervózně. Patrně si uvědomili, co moderátorka dotazem prozradila... Nebo ne?

Ostatně fakt, že Radek nebude pro Simonu to pravé ořechové, potvrdila hned po svatbě sama nevěsta. „Radek vypadá jako hodný člověk. Když jsem mu koukla do očí, viděla jsem v nich dobrotu. Je sice pravda, že bych si ho na ulici na první pohled nevybrala. Jsem ale otevřená tomu, poznat ho zevnitř,“ řekla a fakt, že ji Radek fyzicky příliš nezaujal, potvrdilo i její osobní přiznání, kdy mu do očí přiznala, že se jí vážně nelíbí jeho zuby.

VIDEO: Třetí novomanželé pořadu Svatba na první pohled – Petra a René: Video z jejich svatby! 

Video
Video se připravuje ...

Třetí novomanželé pořadu Svatba na první pohled – Petra a René: Video z jejich svatby! TV Nova

Fotogalerie
50 fotografií