Rozhořčení fanoušci už neví, čemu věřit. Televize Nova hovoří o Svatbě jako o sociálním experimentu s opravdovými lidmi, kteří svůj milostný život vloží do rukou vědců, a nic z toho není nahrané, tedy kromě svatebního obřadu. Přitom jeden z účastníků, inteligentní kurýr Radek, kterého věda dala dohromady se sympatickou blondýnou Simonou, některým divákům utkvěl v paměti jako rozvedený otec Petr v Nebezpečných vztazích TV Barrandov. A tak se ihned vyrojila podezření, že je to celé blamáž a reálné páry jsou ve skutečnosti najatí herci.

„Ten pořad se mi líbil, než vyšlo najevo, že je to podvod, škoda,“ napsala zklamaná divačka na sociální sítě. „Tak koukám, že pan s vysokým IQ (bůh ví, jak to je) se rád ukazuje v reality show. No, ještěže se všeobecně dlouho ví, že vše je všude nahrané,“ doplnila další. Pár jedinců se domnívá, že pořad funguje na stejném principu jako Nebezpečné vztahy, tedy odvyprávění cizího příběhu, a že manželské dvojice jsou komparzisté. Na tato  nepodložená tvrzení se chytili další nespokojení fanoušci.

Video: Svatba na první pohled: „René je prasátko jako já“

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: „René je prasátko jako já“ TV Nova

„To jako fakt je komparz? To jsem netušila. Tak tím to pro mě skončilo, hrané mě to nebaví,“ rozloučila se s pořadem nyní už bývalá fanynka. „To jste mezi těma komparzistama nenašli někoho koukatelnějšího?“ tepala Novu jiná.

Pravda je ovšem přesně taková, jak televize tvrdí. Podle jednoho z pravidel Svatby na první pohled předchozí účast v jiné reality show není překážkou, což Blesku potvrdila i samotná Nova.

PR koordinátorka pořadu Jana Lohrová k tomu doplnila: „Pořad Svatba na první pohled je sociálním experimentem, v němž herci neúčinkují. Zájemci o účast z řad široké veřejnosti se přihlásili na základě výzvy, která byla odvysílána v naší televizi. Z přihlášených uchazečů byly následně odborníky utvořeny čtyři kompatibilní dvojice.“ 

VIDEO: Svatba na první pohled: Divoké rafty Petry a Reného a zkouška Pavlova kapitána

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Divoké rafty Petry a Reného a zkouška Pavlova kapitána TV Nova

Fotogalerie
83 fotografií