Štěpánka Hadenová nikdy nevyzkoušela seznamku. „Dnešní doba je podle mě sama o sobě dost neosobní a vlastně zvláštní. Myslím si, že postrádá kouzlo dob minulých,“ řekla svůj názor před vstupem do reality show. Pořad Svatbu ale jako „novodobou“ seznamku nevidí. Zlákala ji zvědavost a zcela netradiční způsob nalezení partnera; doteď protějšky hledala v práci, na nákupech nebo večírcích, pokaždé to ale skončilo neúspěchem.

Video: Svatba na první pohled: Takhle si řekli "Ano" Štěpánka a Pavel

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Takhle si řekli "Ano" Štěpánka a Pavel TV Nova

„Pro mě je důležitá podpora, upřímnost, věrnost a také smysl pro humor,“ prozradila, co u muže hledá. Naopak by nedokázala netolerovat sobectví, lež a nevěru. Diváci Svatby sice prozatím viděli pouze samotný počátek jejich společné cesty, nemyslí si ovšem, že by byl ženich schopen své nové manželce lhát či zahýbat. Ostatně, sám Pavel před účastí upřímně přiznal, že nenávidí přetvářku a lež.

Od partnera očekává lásku, pochopení nebo zábavu. „A vůbec, všechno dobré i zlé, co k životu patří,“ dodala Štěpánka. Naopak by si nepřála, aby ve vztahu zavládl stereotyp. Zda jí Pavel dopřeje vše, po čem jeho nevěsta prahne, je otázkou času. Už teď jsou ale oba na dobré cestě.

VIDEO: Svatba na první pohled oddala druhý pár − Štěpánku a Pavla!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled oddala druhý pár − Štěpánku a Pavla! TV Nova

Fotogalerie
90 fotografií