„Druhej den, když jsem se z toho všeho vyspala, tak jsem mu řekla, že to, co mi Hanka řekla, jsem vnitřně věděla, že se stane, že jsem to i očekávala a že mu děkuju za to, že se předvedl s plnou parádou. Co se týká mě a dětí, myslím, že jsem si ostudu neudělala, že jí hlavně udělal on sám sobě. Ale popravdě jsem čekala, že to bude ještě horší,“ popsala Zuzka v rozhovoru pro televizi Nova vývoj nebo spíš konec jejího vztahu s Martinem.

VIDEO: Výměna manželek: Rozdílný názor na stravovací režim!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Rozdílný názor na stravovací režim! TV Nova

„Hned nato jsme se rozešli. Nějakou dobu se ještě ozýval, nechtěl si odnést věci, protože neměl kam. Trvalo to dva měsíce, než si odnesl úplně všechno. Ale hned po Výměně do týdne už tady nebyl,“ popsala sympatická maminka dvou synů, s tím, že i díky natáčení se k tomuhle kroku nakonec odhodlala. „Nechtěla jsem do tý rodiny zase přivést někoho novýho, cizího. Ale je fakt, že Výměna mi otevřela oči víc, než jsem je měla.“

Podle Zuzčiných slov Martin nejspíš dál „jel“ v drogách a po jejich rozchodu to s ním nedopadlo zrovna nejlépe. „Rozvázala jsem s ním veškerý vztahy, ale slyšela jsem, že je zavřenej,“ řekla smířeně Zuzka, která si hned několik měsíců po rozchodu s Martinem našla nového partnera. „Jsem moc zamilovaná. Jsem spokojená, mám hodnýho zodpovědnýho chlapa, kterej mi se vším pomáhá. Stará se o mě, o děti. To, co mi chybělo nějakejch sedm let, tak teď to mám,“ září štěstím.

A není divu! S novým přítelem Tomášem už dokonce čekají miminko! „Musí to být holka. Jsem teprve tři měsíce těhotná, tak ještě nevím, co to bude, ale je to teď všechno hezký,“ dodala Zuzka, které bylo od druhé náhradní maminky Hanky vytýkáno, že své syny nevede ke samostatnosti a všechno dělá za ně.

VIDEO: Výměna manželek: Žárlivost a vztek!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Žárlivost a vztek! TV Nova

Fotogalerie
18 fotografií