Ve Výměně manželek jsme se tento týden setkali opět s dvěma rodinami, z nichž ta první byla z Albrechtic. Martina (33) a Radek (54) spolu vychovávají syna Štěpána (11) a před natáčením řešili hlavně péči o domácnosti - Radek nebyl spokojen a Martina sama přiznala, že je »bordelářka«.

Naopak v Českých Budějovicích jsme se seznámili s Ivou (51) a Pavlem (48) a dcerou Veronikou (13) a zjistili jsme, že Pavel si přeje, aby jeho partnerka věděla, že život a vztah není jen o úklidu. Iva se naopak cítila nedoceněná a měla dojem, že ji Pavel stále jen testuje a zkouší. Ta během deseti dnů začne také žárlit na náhradní manželku. „Už mu fakt neodpustím, že jsem se takhle musela ponížit,“ plakala do kamery. Také jí bylo líto, že Pavel nestojí o svatbu... 

VIDEO: Výměna manželek: Žárlivost a vztek!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Žárlivost a vztek! TV Nova

Ovšem to se bohužel nezměnilo ani po Výměně. „Nevzal si mě a zřejmě ani brát nebude - aspoň jsem to tak pochopila,“ přiznala posmutněle paní Iva pro TV Nova. „Furt si žijeme ten svůj styl, že jsme spolu - respektujeme jeden druhého, nenadávame si. Nemáme žádné konflikty. Myslím, že jsem se utvrdila v tom, že mě má rád, chce se mnou být a vyhovujeme si,“ prozradila.s tím, že se mají dobře a dokonce u partnera už má nyní i nově trvalé bydliště. To hodnotí jako pozitivní změnu a pokrok.

Vždycky se bála, že ji Pavel vymění, ale  on má na to jasný názor. „Já bych ji zase klidně vyměnil, ale jenom na těch deset dní, aby se vrátila. Jinak ne, moje partnerka se mi víc líbí,“ svěřil se po natáčení a doplnil, že omezil pití piva, což si jeho láska přála. Změna to ale není velká a ostatně ani blondýnka mu neustoupila v otázce úklidu. „Nezvolním a ani nechci. Nechtěla bych tak žít jako ta mladá pani,“ opřela se trochu do Martiny. „Nedá si říct, je to furt stejný,“ podivuje se Pavel.

VIDEO: Výměna manželek: Velká hádka plná vulgarit!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Velká hádka plná vulgarit! TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií