V nové epizodě Výměny manželek poznali diváci rodinu z Frýdku-Místku, Kateřinu (41), Edu (47) a Elišku (14). Na druhé straně se do oblíbené reality show přihlásila Žaneta (25), David (23) se synkem Davidem (1,5), kteří žijí v Zábřehu. 

Kateřina se po příjezdu do nové domácnosti velmi zhrozila. Všude nepořádek, zápach... Na Výměnu s odstupem času nevzpomíná zdaleka jen v dobrém. „Jsem ráda, že to tady moje rodina přežila ve zdraví a musím říct, že ikdyž to vypadalo hrozně, jsme stále v kontaktu. Byli jsme jim dokonce na svatbě. Kromě teda Eduarda, protože toho by asi Renata nevydýchala,“ překvapila Kateřina v telefonickém rozhovoru pro televizi Nova nečekaným rozuzlením, které následovalo po divoké Výměně manželek.

„Voláme si, píšeme si přes sociální sítě … Co se mě týká, já jsem na tu svatbu šla skrz to, abych toho málého zkontrolovala a viděla, jak to tam u nich udržují,“ přiznala Katka, že za účastí na svatbě nebylo pouze nezištné přátelství, ale spíš starost o výchovu malého Davídka.

„Co se týká změn u nás, tak ještě chvilinku jsme vlastně pracovali u taxi služby. Pak Eda odjel pracovat do Německa a já pracuji u jednoho státního podniku na ranní směny. A zdraví, tam je to dobrý, půjdu teď na takovou malou estetickou procedúru,“ svěřila se Kateřina, že kromě změny práce plánuje i záhadný zákrok na svém těle. O co se jedná, však neprozradila.

VIDEO: Výměna manželek: Hygienické problémy!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Hygienické problémy! TV Nova

Fotogalerie
20 fotografií