Zatímco Michalova manželka Tereza (23) svému muži vytýkala, že občas trochu křičí na jejich dva společné synky Míšu (3) a Matyáše (2), a chtěla si prověřit jeho věrnost, ve kterou moc nevěřila, Pavla šla do této kontroverzní reality show kvůli puntičkářství svého muže Lukáše (29). Drobné spory kvůli úklidu však šly v náhradní rodině, jíž „velel“ stejně starý Michal, stranou. Byť se zpočátku choval poměrně mile, ve chvíli, kdy po něm Pavla chtěla, aby se věnoval rodině, okamžitě vypěnil. Stačilo jenom málo k tomu, aby začal ječet, a na překvapenou prozatímní maminku chrlil ty největší vulgarity.

„Bylo to psychicky náročný a není na to příjemná vzpomínka. Nejvíc jsem si užila s těma dětma,“ prohlásila pro TV Nova s odstupem času Pavla, která má doma dvě holčičky, Lilinku (2,5) a Páťu (v době natáčení 11 měsíců). „Byla to změna, mít chlapečky. S těmi jsem se asi nejvíc nasmála a hodně jsem si je oblíbila.“

„Nejhorší bylo, když jsem viděla, jak jim ten jejich táta vyhrožuje vařečkou a ani je neobejme… To, jak se choval k dětem, mě asi bolelo nejvíc.“ Právě absenci vztahu k dětem pak Pavla Michalovi vytkla i „mezi osmi očima“, tohoto faktu si však musela být vědoma i sama Tereza, jelikož její starší chlapeček měl z otce viditelně strach, a v jeho přítomnosti často opakoval „bojím, bojím“.

Poté, co se obě maminky zase vrátily do svých stávajících rodin, si Lukáš nestačil sypat popel na hlavu a vyjadřovat své choti obdiv. Až když se musel místo naprosto neschopné Terezy starat o celou domácnost i obě holky on sám, tak náhle pochopil, že to Pavla doma nemá zrovna snadné.

K žádným zásadním převratům prý u nich doma nedošlo. „Je to tu ale klidnější a lepší. Největší změnou je hlavně to, že už všechno řešíme v klidu,“ zdůraznila Pavla, která po boku nezaměstnaného Michala zažila neskutečně vypjaté situace a dokonce došlo i na výhrůžky. Michal na ni během jednoho hysterického výstupu dokonce ječel, aby byla ráda, že není jeho manželka, protože jinak by „skončila na zemi v krvi“.

Jak se totiž později ukázalo, nechybělo mnoho, a skutečně k oné situaci mezi manžely z Vykmanova došlo! Po návratu Terezy z předčasně ukončeného natáčení domů se Michal znovu projevil jako šílenec a ona, přestože během rozhovoru mezi osmi očima nevěřila, že by se její muž mohl takhle agresivně projevovat, se začala zcela vážně obávat o svůj život. „Po Výměně mi před malým Matyášem vyhrožoval kladivem. Že mě zabije a že je mu jedno, co se mnou bude. S takovým člověkem fakt nebudu,“ prozradila vyděšená mladá žena, která přitom u své dočasné rodiny v obci Slabce plakala stestkem po své rodině, a odmítala i jíst, dokud nebude doma se svými milovanými...

VIDEO: Výměna manželek: Nadávky a vyhrožování!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Nadávky a vyhrožování! TV Nova

Fotogalerie
38 fotografií