Pavla (26) se hlásila do pořadu Výměna manželek podle svých vlastních slov proto, že její manžel je velkým puntičkářem, co se týče úklidu, a ona chtěla zjistit, zda by jiná žena vydržela ten samý přísný režim, jako má doma ona. Kdyby ovšem tušila, že se dostane do Vykmanova, kde rodině „vládne“ vztekloun Michal, nejspíš by si to okamžitě rozmyslela. Rozčilování jejího manžela Lukáše (29) je totiž naprosto nicotné oproti tomu, co jí předvede Michal, a populární reality show se záhy promění ve skutečnou noční můru.

„Buď ráda, že nejsi moje manželka, to bys skončila brzo na zemi v krvi!“ vřeští například naprosto nepříčetný Michal na Pavlu jenom proto, že mu vytkne, že není s chlapci Michalem (3) a Matyášem (2). A žádná změna nenastane ani v prohozeném režimu, kdy by se měl tenhle dvojnásobný tatínek chovat podle toho, co mu řekne jeho prozatímní manželka. „Krucinál, už mě neštvi! Jseš p*ča, kr*va, ku*va!“ chrlí ze sebe nadávky. „Já si můžu říkat, co zrovna chci!“ vyhrožuje jí, jakmile ho Pavla upozorní, že používá hodně silná slova. „Budeš to tady mít se mnou hodně zlý,“ dodá Michal zlověstně.

Těžko uvěřit, že důvodem, proč šla do Výměny jeho žena Tereza (23), bylo to, že na Michala žárlí a nevěří v jeho věrnost a že křičí na jejich dva syny. Ne na ni, ale na syny! „Přihlásila nás, tak ať si to přetrpí,“ pronese na Terezinu adresu Michal škodolibě. A stejný postoj pravděpodobně zaujímá i vůči Pavle.

Jedna z hádek prozatímních partnerů ostatně vygraduje tak, že se Pavla, která se do té doby snažila statečně bojovat s jeho stupňující se slovní agresí nadhledem, nakonec bezmocně rozbrečí, zatímco on ji častuje těmi nejhoršími výrazy. Když pak podotkne, že se bojí, aby jí Michal neublížil, divák ji v ten moment naprosto chápe… Tohle každý týden ve Výměně k vidění rozhodně nebývá!

VIDEO: Výměna manželek: Teď to se mnou budeš mít hodně zlý...

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Teď to se mnou budeš mít hodně zlý... TV Nova

Fotogalerie
23 fotografií