Zejména pro mladší Kateřinu byla Výměna dost náročná. Starala se o dvě cizí malé děti a obě musela přebalovat, což se silným dávicím reflexem není žádná legrace. Během natáčení si stěžovala na to, že chlapečci jsou zanedbaní a dokonce spí na plesnivém molitanu.

„Byl to zážitek, už vím, že si to prožít nechci. Něco mi to dalo a právě už se k tomu moc vracet nechci,“ říká i s odstupem času pro TV Nova brunetka, která ví, že hlavně nechce žít jako druhá rodina. 

„Proč sis dop**ele dělala děti?“ ptala se ostatně Jiřiny během debaty mezi 8 očima a vzhledem k tomu, že tříletý Ráďa si neuměl ani sám utřít zadek a byl objednaný k psychologovi kvůli podezření na autismus, oznámila vše raději i sociálce. 

Dodnes neví, zda úřady nějak zasáhly či nikoliv. „Vědět mi samozřejmě nedali. Nevím, jestli je to v jejich kompetenci, já s tím zkušenosti nemám, ale jsem ráda, že jsem tam šla a doufám, že to nějak řešili. Třeba na ně dohlíží,“ doufá alespoň na dálku Katka, sama maminka dvouleté holčičky. 

„Nevím, jak teď žijou, nejsem s nimi v kontaktu, akorát občas se sousedy, ti tam byli na návštěvě a prý to vypadá všechno furt stejně. Ale jedna pani povídala, se říká,“ popsala v rozhovoru Kateřina, že nemá žádné konkrétní zprávy.

Také samotná televize Nova se pokusila problémovou rodinu kontaktovat a přeptat se, zda se něco změnilo a jestli Jiřina zůstala ve vztahu s Radkem, ačkoliv mu na závěr Výměny vyhrožovala, že mu dává poslední šanci. Dvojice ovšem nijak nereaguje a pouze podle fotek ze sociálních sítí si lze domyslet, že jsou stále spolu.

VIDEO: Výměna manželek: Dávivý reflex komplikoval manželce pobyt v náhradní rodině!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Dávivý reflex komplikoval manželce pobyt v náhradní rodině! TV Nova

Fotogalerie
17 fotografií