Už z toho, co bylo vidět na televizních obrazovkách, šel mráz po zádech. Milada totiž přišla do domácnosti, v níž absolutně chybí jakékoliv hygienické návyky. Otec rodiny Standa ani děti si nečistili zuby, sprchovali se snad jen jednou či dvakrát do týdne. Po natáčení vyšlo najevo, že ani maminka Soňa na tom nebyla o nic lépe. „Základní hygienické návyky jsou na bodě mrazu. A za těch deset dní, co tady byla, tak byla asi třikrát ve sprše,“ popsal pro TN.cz po skončení Výměny Pavel, který ženu vyfasoval jako náhradní partnerku.

„A ani na metr se s ní nedalo mluvit, to nešlo…Paní byla cítit z hodně velké dálky, co se týče tělového pižma, tak i při mluvení. Zapáchalo jí z úst," nešetřil ji a také uvedl, že v domácnosti nic nedělala a všechno špatné hned svedla na děti. „Pro mě nejhorší zážitek bylo celých deset dní s ní tady. To bylo asi nejhorší peklo v mém životě, si myslím,“ vrtí hlavou Pavel, který může být jen rád, že se mu domů vrátila Milada. Ta si ostatně za deset dní také přišla na své.

Nejhorší pro ni bylo, když našla špinavý záchod či díru ve zdi ucpanou použitými dámskými kalhotkami. Všude narážela jen na špínu a divila se, když zjistila, že Soňa nejenže neuklízí, ale ani nemyje nádobí a nevaří. „Děti jedou k babičce na snídani, oběd mají ve škole nebo zase u babičky. Vrací se i podle sousedů až večer v půl sedmé. Standa mi řekl, že pokud se chce najíst, koupí si konzervu, aby si pochutnal. Ona nevaří. V rodině jedí jen z konzervy," popisovala Milada, která se musela vyzbrojit vonnými svíčkami a osvěžovači. Za statečnost ji ostatně obdivovali i sousedé, kteří o tom, že je Soňa špindíra, věděli.

I přes hrůzné zážitky se ale Pavel a Milada rozhodli druhé rodině pomoci. Zabalili nějaké staré oblečení a hračky po synovi a přidali starý playstation. Vše odvezli do Hlinska, kde to předali Standovi. Ten jim alespoň poděkoval, zatímco jeho partnerka jen po chvíli vyšla a vzala si věci skoro beze slova. Pavel to komentuje tak, že už by se s ní nikdy nemusel znovu vidět.

Naopak jeho vztah s Miladou je stále harmonický. Stále u nich doma probíhá rekonstrukce, i když se už trochu posunula. Děti už prý rodiče více poslouchají. Zkrátka idylka a dvojice by si jen přála, aby se i druhá rodina z Výměny manželek dala do pořádku – zejména by měla zapracovat na hygieně, víc se věnovat potomkům a Soňa by prý měla víc uklízet. 

VIDEO: Výměna manželek: Bačkory lepí izolepou k noze!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Bačkory lepí izolepou k noze! TV Nova

Fotogalerie
24 fotografií