V nové epizodě Výměny manželek jste poznali rodinu z Lokte, kterou tvoří Lenka (37), Míra (53), Tereza (14) a Maty (9). Na druhé straně jste se mohli seznámit s Petrou (30), Dominikem (21), Vanesou (7) a Patricií (1,5), kteří žijí v Kladně. Petra a Lenka se vyměnily, aby si vyzkoušely, jaké to je být deset dní v jiné domácnosti, než na kterou jsou zvyklé.

„Já jsem si myslel, že v tý hádce vyhraju, ale pak jsem musel vyklidit pole, protože jsem se bál. Petra byla hodně rozzlobená. Spíš bych řekl, že z ní číšila ta zloba a já se bál, že ona řekne něco typu, že jsem jí chtěl navštívit v ložnici nebo něco… Věřím, že by něčeho takovýho byla schopná… Nevím, jestli jsem vzešel jako vítěz, možná jo, ale nebylo to dobrý,“ vzpomíná hořce Mirek pro televizi Nova na jedinou, ale fatální hádku s Petrou, která proběhla trapně přímo před jeho přáteli. Petře nejvíce vadilo, že Petr před ní doma chodí jen v županu a při jeho rozevření tak nechtěně spatřila Mirkovo přirození.

I když kromě tohoto nepříjemného incidentu Výměna tentokrát proběhla vcelku v poklidném duchu, rodiny se po natáčení nebaví. „V kontaktu nejsme vůbec. Ani jednou jsme se nekontaktovali přes nic… Petra se snažila kontaktovat Terezku přes sociální síť… To přátelství jí nepřijmula, ale nechala jsem to na ní. Trošičku jsem byla ráda, měla jsem pocit, že jí dokázala hodně ovlivnit. Například, že jsem přijela domů a čtrnáctiletá holka měla gelový nehty. Terezka věděla, že se to nesmí. Petra měla mít dost rozumu,“ prozradila smířeně Lenka.

Celkově je i dle Mirkových slov znát, že s přítomností Petry nebyl zas tak spokojený. „Ona nezastala tu Lenku v ničem. Proto mi vadilo, jak mě tu hanila, že pořád pracuje. Nepracovala od rána večera a mě hanila, že se pořád válím. Já jí to vysvětloval, jak to je, jaký mám obchodní partnery, kteří mi nevolali těch deset dnů, věděli, jak to je. A ona tady vyřvávala, jak strašně ona pracovala… Nepracovala,“ popsal Mirek ne úplně idylické desetidenní soužití s hlasitou Petrou.

VIDEO: Výměna manželek: Vadilo jí sbírat spodní prádlo a koukat na náhradního manžela v županu!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Vadilo jí sbírat spodní prádlo a koukat na náhradního manžela v županu! 

Fotogalerie
16 fotografií