Princ Harry (35) a Meghan Markleová (38) se nechali slyšet, že se hodlají částečně přesunout do Kanady, a tak se zde již pomalu, ale jistě začínají poohlížet po nějakém tom ideálním bydlení. Jak se zdá, rozhazovačné vévodkyni ze Sussexu padl do oka úžasný „zámeček“ o ploše 6857 čtverečních metrů, jenž nabízí úchvatný výhled na oceán.

Podle toho je také konstruován – všech šest ložnic a pět koupelen ve čtyřech podlažích má totiž obrovská panoramatická okna a několik rozsáhlých teras. Tato rezidence se nachází v miliardářské čtvrti nazvané Golden Miles, je stará 108 let, a podle popisků realitní agentury se jedná o „skutečně ohromující rodinné sídlo“.

Soukromí slavného páru a jejich potomka by zajišťovaly brány a živé ploty kolem celého pozemku, a ze strany od pláže by je od čumilů a paparazzi udržovaly šest metrů vysoké zdi. Přesto by však mělo jít o velmi klidnou a tichou část města, kde se místní obyvatelé navzájem respektují a cení si svého soukromí, a proto by na zdejších pozemcích mohl jejich syn Archie vyrůstat naprosto nerušeně a bez zbytečného zájmu médií, přesně tak, jak si jeho slavní rodiče přejí.

„Meghan projevila vážný zájem o tento krásný dům. Byl by perfektní jak pro ni, tak i pro Harryho a malého Archieho. Okolí je známým útočištěm pro bohaté lidi a má velmi uvolněnou atmosféru. Jsem si jistý, že by tu byli velmi šťastní. Všichni by je zde navíc uvítali s otevřenou náručí,“ prozradil prý zdroj z kanadské realitní kanceláře. Při pohledu na fotky, na nichž je ono honosné sídlo jaksepatří vidět ze všech stran, se Meghan nejspíš ani nelze divit, že se pro něj tak nadchla...

Ostatně podívejte se do naší galerie a posuďte sami!

VIDEO: CELÝ ZÁZNAM: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl?

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl? Redakce Blesk, Reuter

Fotogalerie
85 fotografií