V poslední epizodě Výměny manželek poznali televizní diváci rodinu z Kačice, kterou tvoří Lucka (42), Vlasta (46), Lucka (16) a Ríša (6). Na druhé straně se seznámili s Markétou (37), Vlastou (57), Michalem (12), Patrikem (11) a Melissou (1,5), kteří žijí v Orlové.

Tentokrát asi největším malérem byla jiskra, která v alkoholovém opojení na pohled přeskočila mezi náhradními manželi Vlastou a Lucií. Mělo tam z Vlastovy strany dojít k jistému sexuálnímu obtěžování, kterému se však Lucie neměla zase tolik bránit. Dá se pak tomu říká obtěžování? Ať to bylo jakkoliv, Vlastova verze po natáčení zní poněkud jinak...

„Udělal jsem tam určitě nějaké chyby, že jsem přistoupil na její hru. To mě trochu mrzí. Já se tak nechovám, jak jsem se choval za těch deset dní, co tu byla ta druhá manželka. Ani tolik nepiju, nechal jsem se nějak unést, nevím...,“ hájí v telefonickém rozhovoru pro televizi Nova své jednání nešťastně znějící Vlasta. „Zaprvé ona měla narozeniny a pak mi ještě řekla, že jsem jí ani na uvítanou nedal pusu, že jsem jí jenom podal ruku a dal kytku, tak to mi vyčetla. A pak měla ty narozeniny a ona tu pusu chtěla, tak jsem ji jí dal,“ dovysvětlil celou situaci Vlasta, který tak veškerou vinu hodil na Lucii.

A co na to skutečná manželka Markéta? „Té jsem to vysvětlila tak, že měla narozeniny, tak jsem jí dal dvě pusy,“ uzavřel Vlasta a jeho slova Markéta sama potvrdila. „Řekl mi, jak to všechno bylo, že ona ty pusy vyžadovala. Prý ho k tomu vyprovokovala a tím jsem prostě manželovi odpustila,“ tvrdí Markéta, že věří verzi svého manžela, a tak jejich vztah nebyl tímto zvláštním incidentem nijak narušen.

VIDEO: Výměna manželek: Osahávání během tancovačky!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Osahávání během tancovačky! TV Nova

Fotogalerie
14 fotografií