Premiérová epizoda Výměny manželek, kterou TV Nova vysílá ve středu večer, se neobejde bez velké spousty hádek a konfliktů mezi náhradními partnery. Na svůj pobyt ve zcela odlišné domácnosti rozhodně nezapomene křehká Pavla (26), na kterou je její prozatímní partner Michal schopen vystartovat kvůli sebemenší zámince a v záchvatech zuřivého vzteku ji nazývat hned několika extrémně sprostými nadávkami. A dokonce jí i vyhrožovat, pročež není divu, že se tak Pavla chvílemi obává nejen o svůj život, ale i o životy Michalových dvou synků.

„Vztah ke klukům nemá absolutně žádnej,“ řekne pak Pavla Michalově naprosto překvapené manželce Tereze (23), když se na konci pořadu obě dvě manželské dvojice sejdou pořadu u jednoho stolu, aby si to mezi sebou všechno vyříkali. Podle Terezy se možná Michal klukům příliš nevěnuje a tráví více času u televize nežli s nimi, nicméně ona šla do Výměny vlastně pouze proto, že na Michala žárlí a nevěří v jeho věrnost. O svém popudlivém choti říkala na kameru snad jen to, že by si přála, aby muž jejího života méně křičel na jejich chlapečky.

Tváří se proto dost udiveně, když jí Pavla začne vypočítávat, co všechno si musela během deseti dní v Michalově područí prožít: „Tvůj manžel na mě řval, byl sprostej, vyhrožoval mi, že mě zbuší…“ A Michal? Ten zareaguje s – pro něj naprosto netypickým – ledovým klidem a opáčí: „Jo, protože mě vyprovokovala.“

Pavlin manžel Lukáš (29) nestačí zírat, co všechno musela jeho žena absolvovat. Přístup Michala se mu ani trochu nezamlouvá, a proto ho musí Pavla dokonce uklidňovat. „Věta, která mě hodně zarazila, byla ta, že kdybych byla jeho manželka, tak se tam už dávno válím v krvi…“ dodá ještě Pavla směrem k usmívajícímu se Michalovi.

Jak se nakonec sedánek vyvine? Udrží se Michal, anebo opět vybouchne a předvede svůj pověstný hysterický výstup? To uvidíte už dnes večer ve Výměně manželek!

VIDEO: Osm očí ve Výměně manželek: Jak reagoval manžel napadené Pavly?

Video
Video se připravuje ...

Osm očí ve Výměně manželek: Jak reagoval manžel napadené? TV Nova

Fotogalerie
31 fotografií