Partneři Helena (45) a Jakub (28), které mohli diváci vidět v nové epizodě Výměny manželek, žili v době natáčení velmi atypicky. Jejich domácnost totiž kromě Heleniných osmiletých dvojčat Hanky a Veroniky sdílel i její manžel Vašek, se kterým nebyla rozvedená. Po Výměně se rozhodli pro nový začátek. „Chtěli jsme začít s čistým štítem, chtěla jsem se jako první rozvést, na tom jsme se domluvili, a tak jsem si podala žádost,“ svěřila se Helena. „Měli jsme první stání, druhé stání budeme mít v březnu.“

Její co nevidět už bývalý manžel se podle ní domníval, že se k němu nakonec přece jenom vrátí. „Myslel si, že je to jenom nějaká chvilková záležitost a že bude všechno tak, jak bylo. Ale bohužel není a nebude.“

Otec jejích dcer, který do jejich společného domu pouze dojížděl, jelikož pracoval převážně v Německu, se však vrátil zpátky do Čech nastálo. Bydlení pohromadě ve vilce v Doksech jim už ovšem přestalo vyhovovat. „Říkali jsme si, že se poohlídneme po nějakých těch podnájmech. Už jsme se byli na nějaké byty kouknout, protože máme v plánu se co nejdřív odstěhovat,“ pokračuje Helena s tím, že stěhování bude záležet i na dcerkách: Chtěla by, aby dívenky nejprve dokončily školní rok, aby pro ně přesun na nové místo a do nové školy nebyl tak traumatický.

Manželé Bára (32) a Marek (44) z Plzně na soužití se svými náhradními protějšky vzpomínají víceméně v dobrém, během natáčení mezi nimi nedocházelo k žádným větším konfliktům ani hádkám. Poté, co se však Bára vrátila ze své prozatímní rodiny zpátky domů, zjistila něco, co ji velmi rozčílilo: Náhradní manželka jejímu synkovi Jiříkovi (3) podávala laxativa, tedy projímadlo! Chlapeček se sice krátce před natáčením odnaučil používat plenky a nočník, jenže s novou maminkou Helenou měl pravděpodobně rozhozené zažívání... a tak se mu nejspíš pokusila takto pomoci.

To se ale Báře ani trochu nelíbilo... „Našla jsem doma projímadlo, a to mi hodně vadilo. Když jsem se pak vrátila, kluk se za sebou třikrát pokadil. V restauraci. Tu ostudu bych ještě překlenula, ale ten stres, co mu musela způsobit…“ vrtí hlavou Bára. „Vnímám tohle jako svoji chybu, neměla jsem to dopustit,“ durdí se.

VIDEO: Výměna manželek: Partnerský trojúhelník v jedné domácnosti!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Partnerský trojúhelník v jedné domácnosti! TV Nova

Fotogalerie
27 fotografií