Když ji přítel opustil, vážila přes 107 kilogramů. „Jedla jsem spoustu těstovin, pizzu, obrovské tabulky čokolády... V den, kdy mě snoubenec nechal, jsem si myslela, že svět skončil. Nakonec to ale byla ta nejlepší věc, co se mi kdy stala,“ vykládá žena, která pracuje jako úřednice v letecké správě.

Díky změně režimu – zdravému stravování a cvičení – postupně srazila váhu až na 57 kilogramů! Začala se zúčastňovat soutěží krásy, nejprve se stala Miss Scunthorpe (město v Anglii), v roce 2018 skončila druhá v Miss Anglie. Pak se soutěžením přestala, ale nakonec se ještě naposled nechala zviklat a přihlásila se do 75. ročníku Miss Velké Británie... který nakonec ovládla!

„Jsem v šoku, nemám slov. Když jsem v soutěžích krásy začala, byla to jen sranda, tohle jsem si nikdy nepředstavovala,“ říká dojatá Jen. „Tvrdá práce se vyplácí. I když se moje tělo změnilo, moje osobnost je stejná. Myslím si, že to mi pomohlo. Porotci viděli, jaký člověk doopravdy jsem,“ má jasno o důvodech úspěchu. A aby toho nebylo málo, nová »misska« se nakonec přece jen provdala. Tu pravou lásku našla v náručí jiného muže...

Fotogalerie
9 fotografií