V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Norska, kterou tvoří Vendula (29), Vlasta (44) a Melichar (7). Na druhé straně se seznámíme s Markétou (28), Tomášem (27) a Tomášem (11 měsíců), kteří žijí v Teplicích. První rodinu do Výměny manželek přihlásila Vendula, která se do Norska přestěhovala za svým manželem před šesti lety. Vlasta podle ní nic nedotáhne do konce a ona by podle něj zase mohla více uklízet. Druhá rodina se přihlásila spíše ze zajímavosti a myslí si, že je to více stmelí. Úklid je v teplické domácnosti na prvním místě.

Markéta bude z cesty do Norska trochu nervózní. Její náhradní manžel pak bude lehce rozčarovaný z toho, že Markéta neumí vůbec vařit. Dokonce zkazila i těstoviny, a když jí to Vlasta vytkl, začala hned brečet. „Já když vařím pro Tomáše, tak je spokojenej,“ štká po Vlastových poznámkách. „Takovýhle věci se nedělaj. Jestli se to připálilo, tak se to připálilo. My doma těstoviny ani nejíme. Já jsem mu jasně řekla, že to neumím a že to zvládneme společně…“ vysvětluje se slzami v očích, a je přesvědčená, že z ní dočasný choť jenom zbytečně dělá hlupáka.

Tomáš, k němuž dojela „norská“ manželka, s ní zase nechce nechat svého malého ani ne ročního syna o samotě. Když jim v domácnosti dojde toaletní papír, dumá, že vezme chlapečka raději s sebou! „On by to beze mě nevydržel ani pět minut,“ je přesvědčen mladý muž. Vendula dojde k závěru, že je to příkaz jeho manželky. „Asi jí slíbil, že budou pořád spolu. On se jí bojí jak čert kříže,“ dumá. Přece jenom během doby, co obléká chlapečka do zimního oblečení, by už dávno stihl doběhnout do obchodu a zase zpět… Jak celých deset dní dopadne?

VIDEO: Výměna manželek: Slzy kvůli rozvařeným těstovinám!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Slzy kvůli rozvařeným těstovinám! TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií