Renata a její manžel Petr z nové epizody novácké reality show bojovali s velkým problémem. Petr totiž často a ve větší než zdravé míře holdoval alkoholu. Renata doufala, že by mohlo její desetidenní odloučení manželovi napomoci začít o svém problému více přemýšlet. Přemýšlel. A plakal. Diváci mohli být svědky jeho lítostivé chvilky, kdy s očima plných slz vysvětloval, že to poslední, co by si přál, by bylo, aby jeho malý syn Patrik (8) dopadl jednoho dne stejně jako on. Neměl v něm totiž ideální otcovský vzor a dokonce ho i s lahví v ruce kreslil.

Přestože je prý od Výměny jeho konzumace alkoholu značně omezená, pití si neodepírá. „Samozřejmě že s tím úplně nepřestal, to si snad nikdo nemůže ani myslet,“ vrtěla nad Petrem hlavou nyní Renata. „Ale zmírnilo se to a snaží se.“

Zdůraznila ovšem, že se u nich jinak nezměnilo vůbec nic. „Jsme pořád všichni spolu, pohromadě, všechno je pořád ve stejných kolejích. Nic zásadního neplánujeme,“ vrtěla hlavou. Na rozdíl od dvojice z Prahy, kterou tvořila rázná Jana (36) s Pepou (35). Jejich vztah totiž skončil!

Jana na svého o rok mladšího partnera totiž naprosto neúnosně žárlila, což vedlo k jejich častým sporům a nakonec i k ukončení manželství. Oba byli totiž příliš tvrdohlaví a odmítali ze svých stanovisek ustoupit. „Ta žárlivost nakonec v tom rozvodu zase takovou roli nehrála,“ líčila smutně sympatická tmavovláska. Pepa, co měl stejně jako Petr problémy s pitím, ovšem nastoupil na odvykačku, od té doby se drží od pití co nejdál. „Dokonce si tu léčbu i prodloužil. Má tu vůli nepít a k alkoholu se nevrátil. Zatím. Doufám, že se ani nevrátí…“ drží palce svému ex.

VIDEO: Výměna manželek: „Chci náhradní manželku alkoholičku s pevnými prsy.“

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: „Chci náhradní manželku alkoholičku s pevnými prsy.“ FTV Prima

Fotogalerie
30 fotografií