V nové epizodě Výměny manželek se diváci televize Nova setkali s rodinou ze Sloupnice, Andreou (30), Pavlem (33), Natálií (10), Tondou (11) a Vojtou (4), kteří společně žijí v domě, který rekonstruují, avšak nevěra narušila jejich nyní už třináctiletý vztah natolik, že mezi manželi vznikla citová bariéra. 

VIDEO: Výměna manželek: Absence zubaře!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Absence zubaře! TV Nova

Na druhé straně byla rodina zahrnující mladou maminku Moniku (21), Dominika (26) a Deana (21 měsíců), kteří žijí v Ostravě a jak se ukázalo, otec Dominik s nimi úplně tak nebydlí, protože podle jeho slov nejsou schopni spolu s Monikou dlouhodobě dobře vycházet a snést vzájemnou přítomnost.

Zejména vztah Andrey a Pavla byl významné narušen. Pár spolu sice je 13 let a mají společně dceru a syna, nicméně Pavel během Výměny přiznal, že kvůli nevěře nemůže být řeč o tom, že by Andreu opravdu miloval a dokonce dodal, že k ní za to cítí i malou nenávist.

Když se po deseti dnech odloučení setkali, jejich reakce byla chladná, rozpačitá a dokonce si nedali ani polibek na přivítanou. „Jsme spolu a zůstaneme spolu. Na tom se nic nezměnilo,“ reagoval Pavel po Výměně pro televizi Nova na otázku, jestli po Výměně s Pavlou spolu zůstali nebo se konaly nějaké změny. „Co se týče Andrey, stěžovat si nemůžu. Zastane všechno, co po ní chci,“ dodal Pavel, který byl rozhořčený z náhradní manželky Pavly, že u nich doma skoro nic nedělala.

Možná více kontroverzní než jejich nevyjasněný vztah byla ale výchova malé Natálie a Vojty. Děti měly hodně volný režim, a to dokonce natolik, že i čtyřletý chlapeček mohl svévolně jezdit na jejich rodinné čtyřkolce uprostřed silnice, aniž by přítomný Pavel vyjádřil obavu o jejich bezpečnost. V záběrech bylo vidět, jak v protisměru projížděla auta a čtyřkolku jen tak tak minula...

Jak se ale zdá, ani tady nedošlo k žádné změně k lepšímu. Spíše naopak! Část honoráře z účasti ve Výměně putoval na dárky pro obě děti, u kterých je otázkou, nakolik jsou pro ně vůbec vhodné...„Většina peněz šla do dluhů. Vojtěchovi jsem koupil crossku (motorka pozn. red), a dceři novou čtyřkoku, takže aspoň můžeme jezdit na houby každej svým,“ smál se spokojeně Pavel, kterému přišlo stejně tak směšné, že jejich Vojtíšek má zkažené zuby proto, že si je nejspíš nečistí.

VIDEO: Výměna manželek: Velká hádka plná vulgarit!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Velká hádka plná vulgarit! TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií