Arichteva již dříve odtajnila, že s manželem čekají chlapečka. Dokonce i jméno už pro něj měli vybrané dlouho, ale veřejnosti ho neprozradili, jen naznačovali... „Dlouho jsme se nemohli dohodnout, nakonec jsem souhlasila, že vzhledem k příjmení, to bude balkánské jméno. Není to po nikom z rodiny Bisiho, jako u Moniky Bagárové, prostě jsme se tak rozhodli,“ vysvětlovala Blesku Veronika a narážela na kolegyni, která pojmenovala dcerku Rumia po své tchyni.

A teď už je jasné, jaké jméno měli někdejší hvězda Slunečné s režisérem Biserem Arichtevem (43), vlastně na mysli. 

Ve středu před polednem totiž na svůj instagram úmístila tuto zprávu: "LUKA CHRISTO ARICHTEV, 29. 9. 2020, 4100g a 51 cenťásků Dvě nohy, dvě ruce, pinďour a boží nos! Děkuju Ti za něj! I za těch 15 hodin mačkání rukou."

Zpráva veskrze pozitivní prozrazuje hned několik věcí - třeba to, že Luka je docela pořízek a dal tak mamince pořádně zabra. Patnáct hodin hodin mačkání rukou to totiž velmi jasně naznačuje.

Brunetka, která spolu s Nikol Štíbrovou (33) a Martinou Pártlovou(41) baví coby 3 v 1, si ale na porod musela přece jen nějakou dobu počkat. Posledních pár týdnů už několikrát fanoušky uklidňovala, že její chvíle ještě nenastala. Teď se konečně dočkala, tedy dočkali.

VIDEO: Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

VIDEO: Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou

Video
Video se připravuje ...

Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou FTV Prima

Fotogalerie
57 fotografií