Novým chundelatým přírůstkem do rodiny se ostatně manželka premiéra Babiše Monika (46) pochlubila již v srpnu. Nejenže krásnou fenku pudlíčka Gigi představila světu, ale od té doby navíc plní sociální sítě především obrázky právě této malé princezny. 

„No, jsem do ní totálně zamilovaná,“ netají se na instagramu blondýnka Babišová. A podle toho to také vypadá. Gigi zdobí růžová mašlička na hlavičce, jindy to vypadá, jako by byla obklopena samým luxusem a opravdu si žila na „vysoké tlapce“.

VIDEO: Vždy dokonalá Babišová tentokrát přestřelila! Co to má na zádech? 

Video
Video se připravuje ...

Vždy dokonalá Babišová tentokrát přestřelila! Co to má na zádech? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Ostatně co by ne, když je vlastně pejskem jedné z nejmocnějších rodin v Česku. V „hodnosti“ by ji možná předčil domácí mazlíček prezidentské rodiny, ovšem protože Miloš Zeman (zatím?) není hvězdou instagramu, nemůže logicky před světem zazářit ani „první pes“ Česka, zlatý retrívr Darcy. 

Největší psí politickou star je tak logicky právě Babišovic Gigi a na svou roli je jistojistě pyšná, a tak se snaží správně reprezentovat. Nedávno Monika například ukázala krátké video, na němž se Gigi vrhla na svůj pelíšek Fendi a začala ho pořádně „píglovat“. Zkrátka - pořádek musí být!

VIDEO: Babiš bez Moniky v Izraeli: Moje paní chtěla letět, ale manželky vyškrtli. I z bezpečnostních důvodů.

Video
Video se připravuje ...

Babiš bez Moniky v Izraeli: Moje paní chtěla letět, ale manželky vyškrtli. I z bezpečnostních důvodů. Jaroslav Šimáček, Blesk Zprávy

Fotogalerie
49 fotografií