Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Babiš odletěl, Monika se dobře bavila. S kamarádkou a ministrem vyrazili za krásou

Autor: kal, simao - 
23. ledna 2020
12:20

Andrej Babiš (ANO) s manželkou Monikou měli společně cestovat do Izraele, nakonec si ale každý užili středeční večer v jiné společnosti. Zatímco Babiš v prezidentském sídle v Jeruzalémě večeřel mořského vlka, filet mignon a čokoládový dortík, Monika se kochala krásou v Národním muzeu v Praze. V doprovodu své dobré kamarádky Zuzany Augustin Poláčkové vyrazila na akci Sebevědomí pro každý den, na které nechyběl ani ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). A dámy se dobře bavily, jak se můžete přesvědčit v bohaté galerii.

Babiš je na dvoudenní návštěvě Izraele, ze které se vrací až ve čtvrtek pozdě večer. Společně s dalšími světovými státníky vyrazil na fórum k holokaustu, kterému předcházela slavnostní večeře v sídle prezidenta Reuvena Rivlina. „Moje paní chtěla přicestovat, i se těšila, byla i v delegaci. Ale potom nám oznámili, že ta večeře je jeden plus nula, takže manželky z nějakých důvodů vyřadili,“ komentoval to premiér na dotaz Blesk Zpráv.

„A potom nemělo smysl, aby moje paní tady byla na hotelu, když by nebyla přímo v nějakých těch společenských záležitostech,“ pokračoval Andrej Babiš.

Video  Babiš bez Moniky v Izraeli: Moje paní chtěla letět, ale manželky vyškrtli. I z bezpečnostních důvodů  - Jaroslav Šimáček, Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

Zatímco v Izraeli o paní Moniku a další první dámy nestáli, měla večer pro sebe. A pořádně si ho užila. V osvědčeném tandemu s kamarádkou Zuzanou Augustin Poláčkovou zašla do Národního muzea na akci Sebevědomí pro každý den. Dámy se předtím bavily na lednovém hradním plese nebo prosincové party v Průhonicích.

Po molu se procházela i Maciuchová

„Těšit se můžete na módní přehlídku, vystoupení operní pěvkyně a sólistky Národního divadla Evy Urbanové, sólisty Národního divadla Luďka Veleho nebo klarinetisty prof. Jiřího Hlaváče. Večerem provede Libor Bouček,“ lákala pozvánka na 26. společenský večer, na které byla Monika Babišová uvedená jako významný host.

Akci pořádal Nadační fond onkologie pro 21. století. Přední onkologové se tu setkali se svými pacientkami, jejich blízkými, a také s donátory podporujícími fond. Na podiu i přehlídkovém molu vystoupila mimo jiných také herečka Hana Maciuchová, která měla rakovinu prsu.

„Měla jsem nádor prsu, stejně jako před lety maminka, která nad nemocí zvítězila. Nikdy nevíte, jak vás ta choroba překvapí. Já v podstatě neměla žádné vnější problémy. Měla jsem jen zvláštní intuici, že něco není v pořádku,“ svěřila se herečka už dříve pro iDnes.cz.

Smyslem večera v Národním muzeu, jehož součástí byla unikátní módní přehlídka, bylo připomenout závažnost tohoto onemocnění a společně hledat způsoby, jak mu čelit. Modely tu vedle žen předváděli i muži – všechny spojovala přitom diagnóza rakoviny.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

cesky_novinar55 ( 23. ledna 2020 17:06 )

Sili ven a dem!! paroháč neprojde letadlem

moudivlacek ( 23. ledna 2020 15:30 )

To je zase kauza - byla na nějaké akci a tady se to bude rozpatlávat dva týdny...

villon ( 23. ledna 2020 15:01 )

Zasejc jí prohrábnul v rozkroku nějaký úchylný flanďák? Ta holka má supr vytříbený vkus. Konkurovat jí mohla snad jen Terka z Pakystánu a ta její kámošky, už nevim jak se jmenovala.

Tubera ( 23. ledna 2020 13:51 )

Cigaretový kouř je dynamickým komplexem více než 4000 plynných i pevných látek vzniklých nedokonalým spalováním cigaret. Obsahuje 43 prokázaných karcinogenů (mezi nejznámější patří dibenzantracen, benzo-a-pyren, dimetylnitrosamin, dietylnitrosamin, vinylchlorid, hydrazin, arsen, kadmium[1]) dále velké množství kokarcinogenů, promotorů nebo suspektních karcinogenů, mutagenů, alergenů a toxických látek. Dále je bohatý na oxid uhelnatý. V kouři se také zároveň nachází malé množství těžkých kovů, kyanovodíku a pro tabákový kouř specifické nitrosaminy.[2] Zároveň tabákový kouř obsahuje také radioaktivní látky (Polonium 210, Olovo 210) díky nimž se plíce silného kuřáka který vykouří 2 krabičky denně ozáří jako při rentgenu plic už za 6 dní.ZAPALTE SI SMRAĎOŠI 😁😁👍👍

hayena ( 23. ledna 2020 13:41 )

Monyce to moc slušší.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa